Speak, așa cum nu l-ai mai văzut până acum! Artistul a demonstrat că nu este bun doar la cântat / FOTO

+3 click pentru
galerie

Speak, așa cum nu l-ai mai văzut până acum! Artistul a demonstrat că nu este bun doar la cântat / FOTO © Instagram

Speak, din nou în acțiune! Cântăreul le-a făcut fanilor o dezvăluire inedită, lucru ce constituie dovada clară că este bun de... însurătoare!

Speak este unul norocos! Artistul are o viață la care mulți visează, fiind un bărbat împlinit pe toate planurile. Cântărețul se laudă cu mii de fani, lucru care nu ne miră având în vedere vocea sa inconfundabilă cu care i-a cucerit pe toți. În același timp, vedeta are o viitoare soție pe care mulți și-ar dori-o, pe cât de frumoasă, pe atât de talentată.

Dacă până acum Speak și-a surprins fanii cu succesul hit-urilor lui, ei bine, de această dată, artistul a reușit să îi lase cu gura căscată printr-o dezvăluire inedită. Artistul le-a arătat acestora că muzica nu este singurul lucru la care se pricepe, având și altă pasiune.

Recent, Speak a postat pe Instagram o fotografie ce le-a stârnit apetitul internauților. Motivul? Artistul s-a afișat lângă un grătar, semn că se pricepe și la gătit. Ba mai mult, cântărețul i-a poftit pe fani la masă.

„Vă poftesc 🤗... nu în ideea de a vă face poftă 🙃”, a scris Speak pe Instagram.

Reacția fanilor a fost una pe măsură, felicitându-l pentru abilitățile sale necunoscute.

„Șefu' la grătare 😋 / Wow primaaaa..... ❤️❤️❤️❤️❤️ sunteți cei mai tari / Hai că nici nu mi-ai făcut poftă / Mâine vin la tine să facem un grătar împreună 👍 / Poftă bună! 😘”, sunt unele dintre comentariile admiratorilor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro