"Spintecătoarea de la morgă", clipe grele: "Aveam vise mari alături de tine"

+3 click pentru
galerie

"Spintecătoarea de la morgă", clipe grele: "Aveam vise mari alături de tine" © Facebook

"Spintecătoarea de la morgă" trece prin clipe grele. S-au împlinit cinci ani de când a pierdut o fiinţă foarte dragă, aşa că a scris un mesaj dureros pe reţelele de socializare.

Citeşte şi - "Spintecătoarea de la morgă" a răbufnit: "S-a terminat cu pomenile şi prieteniile doar din interes"

În urmă cu cinci ani, Mihaela Nedelcu pe numele ei adevărat, şi-a pierdut câinele, pe Seth, un patruped de care a fost extrem de ataşată şi de care îi este foarte dor acum. Deşi mai are şi alte animale de companie, "Spintecătoarea de la morgă" îi simte lipsa lui Seth. 

"Au trecut 5 ani de când te-am pierdut Seth... te văd zilnic tatuat pe mana mea. Îmi este şi frică să mă uit în ochii tăi, după 5 ani abia acum am reuşit şi deschid videourile cu tine. Aveam vise mari alături de tine... s-au dus naibii toate... voi trece azi pe la tine să mai povestim... iartă-mă că nu vin des dar tu Bastet şi Boby îmi luaţi toata puterea.... când va stiu in pamant. Sunteti doar nişte animale pentru unii, dar pentru mine aţi fost mai mult decât oamenii! Să stiţi că eu va iubesc mult!😔 11 februarie... zi de rahat!", a scris "Spintecătoarea de la morgă" în dreptul unei fotografii cu Seth.

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro