Mihaela, "Spintecătoarea de la morgă", și-a operat din nou nasul: "Știu că multe evită să recunoască"

+3 click pentru
galerie

Mihaela, "Spintecătoarea de la morgă", și-a operat din nou nasul: "Știu că multe evită să recunoască" © Facebook

Mihaela Nedelcu, cunoscută în showbiz drept "Spintecătoarea de la morgă", este o femeie care ori de câte ori are o dorință nu se lasă până când nu o vede realitate. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când sexy bruneta și-a dorit un alt nas. A mers la medic, s-a operat și în doar câteva ore a revenit la muncă.

Mihaela a anunțat pe rețelele de socializare schimbarea, lăudându-se că are un organism pe care toată lumea și l-ar dori. De ce? Pentru că după intervenție ea și-a putut relua activitatea, fără să se confrunte cu dureri la față vânătă. 

"Eu am aveam o rinoplastie reusită doar că din cauză că am slăbit destul de mult, trăsăturile mi-au devenit mai aspre, la fel și nasul. M-am hotărât să îl rotunjesc și să îl mai ridic iar la buze să îmi fac o intervenție la buza superioară, un lifting.

Astfel se ridică buza de sus și e mai voluminoasă fără a mai fi nevoie sa faci diferite intervenții. Astfel am renunțat la injectările cu acid. Anual îmi faceam 1 ml. Eu am și buze de la mama natură:))) niciodată nu am fost oaie la buze iar apoi rață😆. Poza este făcută a doua zi după intervenții, eu nu mă învinețesc, ajută și suplimentele la ceva și gena😜 .
Ieri m-am operat, azi eram la birou și în sală, asa am fost mereu, nu mi-a plăcut să mă lamentez sau să mă vait 🤔"
, a scris Mihaela. 

"Spintecătoarea de la morgă" susține că orice femeie ar trebui să recunoască intervențiile pe care le face, dat fiind faptul că perfecțiunea nu există. În finalul postării, Mihaela a scris din nou că fotografia este făcut după 24 de ore de la intervenție, scuzându-se astfel pentru bandajele din jurul nasului.

"Știu că multe evită să recunoască intervențiile etc și să spună că de la mărar s-au făcut așa, eu încerc să vă fac să întelegeti că femeia perfectă nu există, majoritatea ne facem ajustări! Noapte bună! Va pup🖤 scuzați-mi fața, dar am 24 de ore de la operații 🤦🏽‍♀️😊", a încheiat vedeta. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro