Ştire de ultim moment! Ce se întâmplă cu starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, la aproape o săptămână de la accident

Ştire de ultim moment! Ce se întâmplă cu starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu, la aproape o săptămână de la accident © Instagram

Veşti noi despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu. Fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal a ajuns în stare gravă la spitalul Elias din Bucureşti, sâmbătă noaptea, în urma accidentului devastator pe care l-a produs. Astfel, la aproape o săptămână de la internare, medicii au făcut un nou anunţ.

Veşti noi despre starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu

Astfel, medicii de la Spitalul Elias au precizat că contuzia pulmonară are o evoluţie lent favorabilă, cu ameliorarea parametrilor respiratori, iar asistarea ventilatorie este în scădere. De asemenea, Mario Iorgulescu are nevoie de repaus, asta pentru că leziunile peretului toracic sunt în perioada de consolidare.

"Anastomozele digestive consecutive rezecţiilor impuse de leziunile intestinale sunt în perioada de vindecare, dar riscul de fistulă anastomotică pesistă", au precizat medicii de la Spitalul Elias într-un comunicat de presă. De asemenea, medicii au precizat că Mario Iorgulescu este ţinut în continuare sub tratament la Terapie Intensivă, pentru a evita să se ajungă la o evoluţie nefavorabilă.

Dani, tânărul ucis de Mario Iorgulescu a fost înmormântat

Dani Vicol, tânărul care şi-a pierdut viaţa în accidentul produs de Mario Iorgulescu, a fost înnormântat joi. În urma sa au rămas multe lacrimi, durere, dar şi doi copii care vor creşte fără tată.

Mario Iorgulescu consumase alcool şi substanţe interzise, în timp ce se afla la volan

Potrivit probelor recoltate, Mario Iorgulescu avea o alcoolemie de 1,96 g/l alcool pur în sânge la prima verificare şi 1,76 la a doua verificare. De asemenea, s-a stabilit că fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal consumase substanţe halucinogene înainte de a se urca la volan.


facebook whatsapp twitter pinterest