Care este starea tatălui lui Catrinel Sandu, după ce ieri a intrat în comă indusă: „Pronosticul este încă rezervat”

+3 click pentru
galerie

Care este starea tatălui lui Catrinel Sandu, după ce ieri a intrat în comă indusă © Antena Stars

Vin noi informații despre starea de sănătate a tatălui lui Catrinel Sandu, după ce acesta a suferit un AVC și a fost supus unei operații de urgență.

Potrivit dr. Bogdan Furtună, starea lui Nicu Sandu este stabilă, însă pronosticul este încă rezervat. Tatăl lui Catrinel Menghia a intrat ieri în comă indusă și încă nu își poate deschide ochii.

„Pronosticul este încă rezervat. În acest moment nu deschide ochii, este intubat, însă mișcă partea dreaptă a corpului. Este echilibrat, cu partea dreaptă dă semne, pe stânga va trebui să recupereze. Nu mai este nevoie de încă o intervenție chirurgicală. (...) În funcție de evoluție, 2-3 săptămâni (n.r. va mai sta în spital). După aceea va pleca acasă, dar va trebui să se întoarcă pentru recuperare”, a precizat dr. Furtună Bogdan, directorul medical al Spitalului Clinic Colentina.

Tatăl lui Catrinel Sandu a fost operat de urgență

Tatăl lui Catrinel Sandu a fost operat de urgenţă miercuri, după a suferit un accident vascular cerebral.

Emoționată, vedeta a început să plângă în direct.

"M-am trezit la patru dimineaţă, am primit un telefon de la mama şi am aflat ce s-a întâmplat. De atunci şi până acum am stat numai pe telefoane cu emoţii cu lacrimi (plânge). Acum două săptămâni a fost la mine, ne-am văzut. Era bine. Am vorbit cu el la telefon ieri. Era foarte bine, era foarte vesel. A fost o zi cumplită, cu multe telefoane, speranţe. A fost cred că cineva acolo sus, il iubeşte. a ajuns pe nişte mâini foarte bine. A ajuns la acelaşi spital unde m-am operat eu. Din fericire, avem nişte doctori extraordinari. (...) El nu era acasă. Era singur acolo, fericirea a făcut ca vecinul nostru să se ducă să îi spună ceva şi a găsit uşa neînchisă. Lui i-a fost rău dar nu a vrut să spună nimănui, l-a găsit în pat. Abia vorbea, nu articula cuvintele. A spus că simte mâna stângă şi piciorul stâng amorţite. Vecinul şi-a dat seama că a fost ceva foarte grav, a sunat la salvare. De acolo a început totul. (...) El a avut un bypass acum cinci ani de zile, tratat, totul a fost foarte bine", a spus Catrinel Sandu.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro