Ștefan Bănică Jr, cu ochii înlăcrimați când vorbește despre părinții lui. "Sunt icoană"

Ștefan Bănică Jr, cu ochii înlăcrimați când vorbește despre părinții lui. "Sunt icoană" © Facebook

Ștefan Bănică Jr. este, pe lângă un cântăreț desăvârșit și un familist convins. Artistul abia își poate stăpâni lacrimile atunci când vine vorba despre părinții lui, care au trecut în neființă în urmă cu mulți ani.

Artistul se emoționează teribil atunci când vine vorba despre părinții lui și vorbeşte cu drag, de fiecare dată, despre părinţii lui. Respectul şi dragostea imensă pe care le-o poartă îi aduc mereu lacrimi în ochi. Cel mai sfâșietor moment este acela când actorul Ștefan Bănică s-a stins din viață, Ștefan Bănică Jr. a urcat pe scenă, pentru a susține un concert. 

"Părinţii mei, pentru mine sunt icoană. E greu să vorbeşti despre ei când nu mai sunt (n.r. - referindu-se la tatăl său care a murit). În ziua în care tata a murit, am urcat pe scenă. Am jucat o singură dată împreună. A spus clar că pe scenă el nu ţine cont de faptul că suntem tată-fiu (n.r. - întrebat care e cel mai mare regret în ceea ce-l priveşte pe tatăl său).", a povestit Ștefan Bănică Jr

Totodată, Ștefan Bănică Jr. spune că își dorește ca și copiii lui să aibă respect față de părinți și să îi calce pe urmă în această privință. Chiar dacă e un om discret, care mereu a ales să îşi facă meseria şi să vorbească foarte puţin despre viaţa personală, Ştefan Bănică Jr. a vorbit despre copiii lui. 

"Mi-aş dori ca Violeta sau Ştefănel să-mi calce pe urme, dacă simt într-adevăr să facă lucrul ăsta. Totul până la copii. În momentul în care nu-mi respecţii copiii vei avea mari probleme. Copiii mei nu sunt făcuţi să stea în lumina reflectoarelor sau să vândă publicaţii", a declarat Ştefan Bănică Jr. la Acces Direct, în urmă cu ceva timp. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro