Ştefan Bănică Jr., mesaj sfâşietor după moartea Cristinei Ţopescu. “Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu”

+2 click pentru
galerie

Ştefan Bănică Jr., mesaj sfâşietor după moartea Cristinei Ţopescu. “Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu” © Facebook

Cristina Ţopescu a avut un destin tragic. Fosta jurnalistă, iubită de întreaga Românie, a fost găsită fără suflare în locuinţa sa. În urma sa au rămas şiroaie de lacrimi şi regrete eterne. Ştefan Bănică Jr. a fost unul dintre apropiaţii săi, astfel că artistul i-a transmis un mesaj dureros pe reţelele de socializare.

Cristina Ţopescu a trăit şi a murit singură, înconjurată doar de animalele sale de companie. Cu toate astea, realizatoarea TV a fost iubită de mulţi oameni, pentru care reprezenta un model, şi de colegii săi de breaslă. Apropiaţii săi şi-au exprimat regretul prin sute de mesaje sfâşietoare. Printre aceştia se numără şi Ştefan Bănică, care a avut un mesaj la fel de dureros în amintirea sa.

“Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare şi un excelent profesionist în meseria ei. A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase şi intense perioade din viaţa mea. Drum lin printre îngeri! Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu”, a scris Ştefan Bănică pe contul său de Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro