Ștefan Bănică Jr. simte zilnic dorul de tatăl lui. Artistul îl visează mereu. "Mi-ar fi făcut plăcere să putem juca împreună"

Ștefan Bănică Jr simte zilnic dorul de tatăl lui. Artistul îl visează mereu. "Mi-ar fi făcut plăcere să putem juca împreună" © Arhiva

Ştefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști de la noi, ce a moștenit talentul artistul de la regretatul său tată, actorul Ștefan Bănică. Au trecut mai bine de 20 de ani de la moartea sa, însă Ștefan Bănică Jr. păstrează zilnic vie amintirea părintelui său, pe care l-a idolatrizat. 

Şi-a pierdut tatăl pe când avea doar 27 de ani, iar de atunci şi până acum, artistul a încercat mereu să își comemoreze tatăl și să îi păstreze vie amintirea.  Înregistrările, fotografiile, muzica, dar mai ales, experienţele trăite de marii artişti ai României, dar și de regretatul său tată l-au ajutat să-i simtă mereu prezența, orice ar face. 

Ștefan Bănică Jr. a fost învitat în emisiunea "Dincolo de aparenţe", în urmă cu ceva timp, ocazie cu care a vorbit despre celebrul actor, Ştefan Bănică, şi felul în care viaţa lui l-a inspirat. Artistul a mai vorbit şi despre una din cele mai mari dorinţe ale sale, care din păcate nu poate fi îndeplinită niciodată. 

"L-am visat, nu mai ştiu ce am visat. Cred că plecam undeva. Eu cred că dacă l-aş vedea acum, cred că aş continua relaţia de unde l-am lăsat. Lucrurile din noi nu se schimbă. Pentru că lucrurile din noi nu cred că se schimbă, ce e înăuntrul tău nu se schimbă. Aş fi făcut piese cu el, pe care le-aş fi regizat eu. Cred că ştiu să îl pun în valoare, să scot la iveală ceea ce are unic.

Mi-ar fi făcut mare plăcere să putem juca împreună, mai ales că acum am atins şi eu o anumită maturitate. Asta e, poate, cine ştie, o să am ocazia să joc cu fi-miu, dacă Ştefan va dori să facă aceeaşi meserie ca şi mine", a spus Ştefan Bănică Jr


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro