Ștefan Bănică Jr., un romantic incurabil! Artistul a dedicat multe melodii femeilor din viața lui. "Ăsta e un sentiment care te împlineşte"

Ștefan Bănică Jr., un romantic incurabil! Artistul a dedicat multe melodii femeilor din viața lui. "Ăsta e un sentiment care te împlineşte" © Arhiva

Ştefan Bănică Jr. a reușit să rămână în inimile oamenilor de-a lungul anilor datorită talentului incontestabil și a spectacolelor minunate pe care le organizează. Artistul are o viață amoroasă fantastică, ce a creat întotdeauna controverse și a iubit multe femei până să își găsească aleasa inimii. 

Este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de la noi, dar şi unul dintre cei mai rânviţi bărbaţi. Încă din tinereţe, Ştefan Bănică Jr. a fost considerat un adevărat Don Juan, iar domnișoarele suspină mereu atunci când își face apariția. "De fiecare dată, sentimentul ăsta e un sentiment care te împlineşte şi care te reîmprospătează. Am scris foarte multe cântece de dragoste: între un bărbat şi o femeie, cântece de dragoste pentru copilul tău, cântece de dragoste pentru mama.", a spus Ştefan Bănică Jr, în urmă cu ceva timp, la Antena Stars. 

Adolescenţa artistului a fost una extrem de frumoasă și presărată cu multe povești de dragoste interesate. Chiar dacă nu a uitat toate peripeţiile prin care a trecut, Ştefan Bănică Jr. dă vina pe memorie atunci când este rugat să povestească. "Dragostea se împarte în multe categorii, dar sentimentul este unic şi irepetabil. Nu îmi mai amintesc, sincer să-ţi spun! Nu mai îmi amintesc. Oricât de mult aş vrea să îţi spun, am îmbătrânit, memoria îmi joacă feste", a declarat artistul râzând.

Însă de departe cele mai frumoase amintiri ale artistului sunt cele legate de copiii săi, pe care îi adoră și despre care descoperă lucruri noi în fiecare zi. 

"Încerc, în fiecare zi, să fiu un tată mai bun! Adică, un tată mai bun, în sensul că vreau să înţeleg ce se întâmplă cu copiii mei şi vreau să fiu cât de aproape, de câte ori se poate", a spus Ştefan Bănică Jr.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro