Ștefan Bănică, totul despre unul din cele mai grele momente din viață! Cum a reușit artistul să pice examenul auto: „Mă grăbeam”

+3 click pentru
galerie

Ștefan Bănică, totul despre unul din cele mai grele momente din viață! Cum a reușit artistul să pice examenul auto: „Mă grăbeam” © arhivă

Ștefan Bănică este unul dintre cele mai asumate personaje din showbizul românesc. Mereu deschis cu publicul său, cântărețul a avut grijă să le ofere fanilor tot timpul informații din viața lui, care mai de care mai interesante. Ceea ce nu multă lume știe este faptul că înainte de a reuși să fie șofer cu acte în regulă, Ștefan Bănică a picat examenul auto!

Acum ceva timp, în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe” de la Antena Stars, Ștefan Bănică le-a povestit tuturor unul dintre cele mai grele momente din viața lui. Cu toate acestea, artistul a păstrat și o doză de amuzament și nu s-a sfiit să recunoască faptul că a picat examenul auto. Mai mult, a și oferit detalii despre cum a decurs totul!

Cum a picat Ștefan Bănică examenul auto

Ștefan Bănică a povestit că se grăbea foarte tare că trebuia să urce pentru prima dată pe scenă, așa că a omis un detaliu foarte important, atunci când a urcat la volan: nu a aprins farurile!

"Trebuia să urc pe scenă pentru prima dată şi mă grăbeam. M-am urcat în maşină, am deschis geamul şi am plecat. M-a strigat cineva: tovarăşe Bănică, n-ai uitat ceva? Nu. Ai picat!", mi-a spus, căci uitasem să aprind farurile. Era examen auto în care era testată conducerea pe timp de noapte", a povestit Ștefan Bănică, pentru emisiunea „Dincolo de aparențe”, la Antena Stars. 

Ștefan Bănică este extrem de sincer atunci când povestește lucruri amuzante din viața lui. Acum ceva timp, artistul le-a mai mărturisit fanilor săi că la o întâlnire pe care a avut-o în liceu, cu o domnișoară, s-a lovit de un detaliu rușinos! În momentul în care s-a căutat în buzunare a constatat că avea...semințe de floarea soarelui!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro