Ştefan Stan se pregăteşte de nuntă, dar şi pentru rolul de tătic: „Vrem 7-8 copii”

Ştefan Stan se pregăteşte de nuntă, dar şi pentru rolul de tătic © Instagram

Celebrul Ştefan Stan are planuri mari de viitor. Artistul şi soţia se pregătesc de o nuntă ca în poveşti, dar şi de o nouă experienţă. Cei doi vor să aducă pe lume 7-8 copii.

Ştefan şi Simona Stan au ajuns în faţa ofiţerului de stare civilă la finalul anului trecut. Ceremonia a fost una intimă, la care au participat doar câţiva prieteni, familia şi naşii.

De altfel, tot atunci cei doi şi-au program şi data nunţii care trebuia să aibă loc în vara acestui an, însă ceva a intervenit şi planurile celor doi soţi au luat o altă întorsătură.

Apropiaţii cuplului aşteptau să se bcuure de marea nuntă în luna august a anului 2020, însă se pare că totul a fost amânat până în anul 2021.

“Am făcut doar cununia civilă. Urmează să o facem și pe cea religioasă. Peste aproximativ un an o să fie. Inițial, voiam să facem anul acesta nunta, undeva prin august, dar avem alte priorități, care ne-au făcut să amânăm evenimentul. Nu e așa important, e doar o nuntă”, a mărturisit Ștefan Stan pentru Libertatea.

Se pare că deşi mai au timp pentru a se pregăti, cei doi şi-au făcut anul acesta apariţia şi la Târgul de nunţi din Capitală.

Simona a mărturisit că încă nu ştie ce rochie îşi doreşte, dar va ţine cont şi de sfatul soţului ei, care va fi prezent la căutările pentru inedita rochie.

“Nu m-am gândit încă la rochia de mireasă. Aș vrea totuși să fie ceva simplu, clasic și elegant. Trebuie însă să probez mai multe modele, pentru că nu știu sigur ce m-ar avantaja. Așa că mai am o groază de timp până la eveniment să mă gândesc. Nu am nici o superstiție în ceea ce privește rochia de mireasă. Când o voi alege, Ștefan o să mă însoțească”, a spus soția artistului.

Contrar superstiţiilor, Ştefan Stan vrea să ştie totul, pentru a nu avea surprize.

“Eu vreau să văd rochia de mireasă, nu vreau surprize”, a mărturisit Ştefan Stan.

Şi dacă tot au vorbit despre rochie, Ştefan a dat şi câteva detalii despre cum va fi marele eveniment. Atât el, cât şi frumoasa lui soţie nu îşi doresc o nuntă publică şi nici una foarte mare. Cununia religioasă, dar şi petrecerea de după va decurge la fel ca şi cuninia cuvilă. Doar prietenii apropiaţi şi familia vor lua parte.

“Nunta va fi restrânsă, ceva special pentru noi și inaccesibilă pentru cei care nu vor fi invitați. Nu vrem să fie public evenimentul nostru. Vrem să facem în așa fel încât toți invitații să se simtă bine, să se simtă în largul lor, fără tot felul de impedimente”, a explicat Stan.

Cât despre copii, artistul a spus că este mai pregătit ca niciodată. Şi, surpriză! Ştefan Stan nu îşi doreşte un copil sau doi, ci 7 sau 8.

“Ne dorim copii. Să dea Dumnezeu cât mai repede. Șapte, opt, nu contează”, a încheiat Ştefan Stan.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro