FOTO / A venit vara pentru „Libelula lui Speak”! Ștefania arde ca soarele într-un costum de baie sexy

+3 click pentru
galerie

A venit vara pentru „Libelula lui Speak”! Ștefania arde ca soarele într-un costum de baie sexy © Instagram

Obișnuiți cu ipostazele incendiare în care se afișează, fanii Ștefaniei, iubita lui Speak, au avut parte de o nouă imagine care încinge imaginația.

Se pare că iarna nu există pentru „Libelula lui Speak”, care a lăsat deoparte hainele groase, în favoarea unui costum de baie cât se poate de sexy.

Ca un adevărat fotomodel, Ștefania s-a lăsat fotografiată de la spate, punându-și în evidență fundulețul bine lucrat, picioarele lungi și subțiri și fizicul de invidiat.

„Libelula” lui Speak, amenințări directe pentru iubitul său

Ștefania și Speak sunt foarte apropiați, dar ca în orice cuplu, mai există și anumite certuri, pe care cei doi știu cum să le gestioneze. Invitată într-o emisiune de televiziune, Cristina Ștefania, iubita lui Speak a spus totul despre relația lor, cu zâmbetul pe buze.

„Mai sunt mici ciondăneli, pe care le rezolvăm în maxim 10 secunde, cam atât durează să ne împăcăm, dar certuri mari nu am avut. Noi nu ne-am certat niciodată, chiar nu ne-am certat. Îl mai ameninț eu din când în când că îmi iau câinele și plec de acasă, că este pe numele meu”, a povestit Ștefania, iubita lui Speak, cu zâmbetul pe buze. Desigur, totul a fost doar o glumă, căci cei doi se înțeleg de minune și sunt cum nu se poate mai fericiți unul în compania celuilalt.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro