Băieţelul Ştefaniei de la MPFM a împlinit un an. Micuţul seamănă leit cu mama lui

+3 click pentru
galerie

Băieţelul Ştefaniei de la MPFM a împlinit un an. Micuţul seamănă leit cu mama lui © Foto: Facebook

Viaţa Ştefaniei, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", s-a schimbat enorm, după ce l-a adus pe lume pe băieţelul ei. Micuţul a împlinit deja un anişor şi este copia fidelă a mamei lui.

Ştefania de la MPFM este o femeie împlinită şi fericită datorită băieţelului ei, iar în urmă cu câteva zile, când micuţul a împlinit un anişor, fosta concurentă a împărtăşit cu prietenii săi bucuria din viaţa sa şi a transmis un mesaj emoţionant pentru puiul său de om.

CITESTE SI: O fostă concurentă la MPFM şi-a botezat copilul! "Să fii fericit, sănătos şi iubit"

"A trecut un an în care am avut multe trăiri, gânduri, emoții, frici și bucurii. Tu, copilul meu bun, mi-ai arătat ce este viața, m-ai învățat să fiu bună. Îți mulțumim că ne-ai ales să îți fim părinți și să ne bucuri fiecare secundă a vieții să uităm de tot ce este rău pe acest Pământ. Te iubim, copilul nostru bun, Dominicanu nostru blând, ești raza noastră de soare, ești tot ce avem mai scump și drag. Ziua de 25 februarie pentru noi este o zi sfântă și binecuvântată de Dumnezeu, este și va fi ziua cea mai de preț 😍 ziua pe care am așteptat-o cu nerebdare și multe emoții!!! Să ne trăiești, să fii fericit, împlinit, iubit de Dumnezeu că de restul se ocupă mami și tati 😍😍😍. La mulţi ani, îngere, te iubim nespus de mult", a scris Ştefania de la MPFM pe Facebook.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro