Stela Enache, răpusă de singurătate! Regretul care îi macină sufletul de durere

Stela Enache, răpusă de singurătate! Regretul care îi macină sufletul de durere © Captură video

Solista Stela Enache, celebră pentru şlagărele anilor 70-80, cea care a pus pe note nemuritorul cântec "Ani de liceu", compusă de cel care i-a fost soţ, Florin Bogardo, dispărut dintre cei vii, în anul 2009, a fost invitata lui Cristian Brancu şi Majda Aboulumosha, la emisiunea "Agenţia VIP".

Înainte de a încânta publicul cu melodiile retro, Stela Enache şi-a deschis sufletul în faţa moderatorului, Cristi Brancu, recunoscând care este cel mai mare regret al său, în acest moment.

"Nu pot să îmi strâng în braţe copii, nepoții, atât de des cât mi-aș fi dorit. Vorbesc cu ei tot timpul, dar dacă ar fi aici, pe aproape, ar fi fost altceva. Distanţa este supărătoare şi nu poţi să o rezolvi. Şi eu am fost plecată mulţi ani şi ştiu că şi lor le este greu. Cu băiatul, mă văd mai des: 1-2 ori pe an. În schimb, ultima oară mi-am văzut fiica a fost acum doi ani", a spus artista în vârstă de 69 de ani.

Stela Enache are doi copii, o fată (43 de ani) şi un băiat (40 de ani), ambii având la rândul lor câte doi copii. DIn păcate, atât fata cât şi băiatul se află stabiliţi în străinătate, în Italia, respectiv Austria.

M.C. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro