Stelian Ogică iubește pe ascuns. De ce îi este frică și cine e femeia care i-a pus capac / VIDEO

Stelian Ogică iubește pe ascuns. De ce îi este frică și cine e femeia care i-a pus capac / VIDEO © Facebook

Pe Stelian Ogică toată lumea îl ştie pentru relaţiile amoroase pe care le-a avut în trecut. Totuşi, în ultima perioadă, acesta nu s-a mai afişat cu nicio domnişoară, însă asta nu înseamnă că nu are relaţie şi nu aşa orice fel de relaţie, ci una serioasă, care durează de peste doi ani.

Stelian Ogică iubește, dar iubește pe ascuns! Acesta susține că și-a dat seama că expunerea în public a relației amoroase nu l-a ajutat niciodată, motiv pentru care cea de acum este bazată pe multă discreție. 

„Sunt foarte bine. Mă simt bine. Despre dragoste aş prefera să nu vorbesc, din motivele mele personale. Despre fericire, am o familie foarte ok şi avem şi realizări. (...) Nu prea este în custodia mea (n.r. nepotul). Mai puţin mă implic eu, dar am promis că atunci când va creşte, mă voi ocupa mai mult de el. (...) Când ai 52 de ani, eşti sănătos, ai o familie şi eşti bunic, normal că eşti liniştit”, a spus Stelian Ogică.

Stelian Ogică povestește că vede rezultate din relația actuală, semn că totul merge bine, ceea ce el și-a dorit dintotdeauna. 

Există ceva, dar o las aici. E prea frumos. E cel mai frumos sentiment al unui bărbat. Nici nu te-ai vedea un bărbat împlinit, dacă nu ai avea vreo relaţie. Când sunt vreo doi ani.... E o relaţie serioasă şi am păstrat-o cu discreţie. Sunt rezultate, înseamnă că e bine! De câte ori m-am expus public, nu a funcționat niciodată”, a spus Stelian Ogică, în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

În urmă cu câteva luni vorbea despre însurătoare

Stelian Ogică a declarat în urmă cu câteva luni, în exclusivitate pentru www.spynews.ro, că nu îi mai arde de însurătoare. Este fericit în relația pe care o are și consideră că este suficient. 

„Sincer, nu îmi mai arde de însurătoare. Nu cred că mă voi mai căsători, însă... niciodată să nu spui «Niciodată!» Suntem fericiţi aşa cum suntem, ea este o tipă mai retrasă, nu vrea să apară în presă, nu vrea să fie în lumina reflectoarelor. Locuim împreună de o bună bucată de timp, deci este o relaţie cât se poate de serioasă”, a declarat Ogică, în exclusivitate pentru www.spynews.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro