Știrea care a șocat România! Cornel Galeș ar fi murit într-un accident de mașină, în Spania

Știrea care a șocat România! Cornel Galeș ar fi murit într-un accident de mașină, în Spania © Facebook

Veste cutremurătoare! Cornel Galeș, văduvul regretatei artiste de muzică populară, Ileana Ciuculete, s-ar fi stins din viață, în urma unui accident rutier petrecut în Spania.

Nașa lui de cununie ar fi fost cea care a confirmat vestea tristă. Accidentul cumplit de mașină s-ar fi petrecut în Spania.

„Am primit telefon de la un agent de circulație din Spania că (sic!) Cornel Galeș a avut un accident și e mort. Tu știi ceva, a mai confirmat o prietenă”, a spus nașa lui Cornel Galeș într-un comentariu pe Facebook. Contactată de reporterii Spynews.ro, nașa de cununie a lui Cornel Galeș nu a oferit, momentan, nici un comentariu referitor la vestea tristă.

S-a mutat în Spania

În urmă cu peste un an, Cornel Galeș și-a vândut tot din România și a decis să plece din țară, alături de iubita lui, Vivi. Problemele pe care le-a întâmpinat cu fiii fostei soţii l-au determinat pe acesta să ia drumul străinătăţii pentru a-şi găsi liniştea. Acolo, Cornel Galeș părea foarte fericit și trăia pe picior mare. Cornel Galeș posta frecvent fotografii de la piscină sau din excursiile pe care le făcea și părea că duce o viață lipsită de griji.

După moartea Ilenei Ciuculete, între Cornel Galeș și fii artistei a izbucnit un scandal, evident, pe avere. S-au războit prin toate mijloacele și nu a fost chip de împăcare. În urmă cu mai bine de un an, cei doi fii ai Ilenei Ciuculete chiar au reușit să câștige legal o parte din avere. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro