Strănepotul lui Nicolae Guță a fost botezat! Imagini spectaculoase de la petrecere

+5 click pentru
galerie

Strănepotul lui Nicolae Guță a fost botezat! Imagini spectaculoase de la petrecere © Facebook

A fost mare petrecere în familia Guță În urmă cu câteva zile, strănepotul marelui manelist a fost botezat. Fiul lui Gabriel a devenit creștin, iar el împreună cu familia au organizat o petrecere la care au luat parte sute de oameni și s-au distrat până în zori. 

În timp ce Nicolae Guță se pregătește să își boteze fiul pe care îl are cu Cristina, iată că și strănepotul lui a fost creștinat, iar la petrecere au luat parte sute de persoane. Atât bunica, Nicoleta Guță, cât și străbunica Mariana au publicat imagini din timpul petrecerii, acolo unde s-au distrat de mama focului. 

"Vă 😘😘😘😘😘 dragii mei ❣️poze de la botezul micuțului Patrick, nepotul meu🐥🤗🤗 scump 😇🤗🤗🤗🤗❤️❣️🎼🎶🎶💃💃💃", a transmis Nicoleta Guță, cea mai tânără bunicul din showbiz.

Au curs sute de urări peste tot pe rețelele de socializare, acolo unde au fost publicate imagini din timpul petrecerii de botez. Femeile din familie au optat pentru ținute spectaculoase. 

Din fotografii însă, lipsește chiar Nicolae Guță! Să nu fi fost marele manelist la botezul strănepotului?

Artiști unul și unul au cântat și i-au făcut urări pentru întreaga viață micuțului Patrick, nepotul Nicoletei Guță. De când micuțul a venit pe lume, cunoscuta cântăreața este tare fericită, mai ales că a devenit bunică la vârsta de 36 de ani. "O să-i cumpăr haine, o să-i cumpăr pătuţ...", spunea ea înainte ca micuțul să se nască. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro