Homepage » Monden » Showbiz intern » SUPEREXCLUSIVITATE. Anamaria Prodan îl pune la punct grav pe Laurențiu Reghecampf! Ce ne-a declarat cu câteva minute în urmă: ”Ai grijă, că trecutul te urmărește toată viața”

SUPEREXCLUSIVITATE. Anamaria Prodan îl pune la punct grav pe Laurențiu Reghecampf! Ce ne-a declarat cu câteva minute în urmă: ”Ai grijă, că trecutul te urmărește toată viața”

Georgiana Prodan

De Georgiana Prodan.
Publicat pe 19.01.2022 la 11:06 Actualizat pe 19.01.2022 la 11:17

Anamaria Prodan iese la rampă și îl pune punctual la respect pe încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf! Iată ce a vorbit sexy impresara cu reporterii de la Spynews.ro, în exclusivitate!

SUPEREXCLUSIVITATE. Anamaria Prodan îl pune la punct grav pe Laurențiu Reghecampf! Ce ne-a declarat cu câteva minute în urmă: ”Ai grijă, că trecutul te urmărește toată viața”

Anamaria Prodan îl pune la punct grav pe Laurențiu Reghecampf

facebook

  • Anamaria Prodan, atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf
  • Ce decizie a luat în ceea ce îl privește pe antrenor
  • Ce spune despre relația dintre antrenor și copiii săi

Anamaria Prodan, decizie radicală

Anamaria Prodan a dezvăluit în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, ce relație este, de fapt, între încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf și fiul lor, Laurențiu Reghecampf Junior. Cei doi nu s-ar mai fi văzut de aproximativ un an.

”Îi este neîndreptățită familia? Care familie? Familia lui este încă Reghe Jr., Sarah, Rebecca, Luca și Anamaria, căci nu a sosit nici primul termen al divorțului. Caput de plută a uitat sau nu a știut noțiunea de familie. La el, familiile sunt cu fiecare pe care-i găsește prin baruri sau restaurante. El săracul se îndrăgostește și, dacă are bani în buzunare, se îndrăgostesc și femeile. Dacă nu i se iau banii și este gonit ca un câine de la măcelărie.

Cât creier trebuie să ai să pui pe Instagram ecografia amantei când nu ți-ai văzut băiatul de 13 ani de un an. Fetele la fel, crunt și sadic. Ce suflet cumplit trebuie să ai când îți plânge zilnic băiatul și refuză să meargă la școală de rușine! Ce inima trebuie să ai să îi refuzi băiețelului tău să te vadă măcar o secundă că îți aduce covid… și să minți orașul că nu te lasă soția și îți este frică că te bate!

Să te faci de râs să publici fotografie ostentativ cu iubita băiatului tău, în plin scandal mediatic cu mama acesteia care nu este de acord cu ceea ce faci, care știe ce fel de "bărbat" ești. Tu ca părinte care ți-ai băgat copiii nevinovați în firma amantei sau în zecile de firme pline ochi de nenorociri, este incredibil. Ce fel de părinte face așa ceva? Ce fel de părinte își întoarce copiii împotriva părinților? Este normal la tărtăcuța să facă așa ceva căci a învrăjbit și copiii lui unul împotriva celuilalt!

Să dai în presă faptul că soția ta este implicată în orice se întâmplă azi cu tine şi amanta... fotografiile din cluburi de noapte cu amanta ta, mai mult dezbracată decât îmbrăcată, declarații ale cuscrilor, declarații ale prietenilor, descoperiri ale jurnaliștilor despre trecutul amantei… căci te râde o ţară întreagă că ai promovat amanta ca academician cu aceste afaceri în China, că ți-ai pus copiii în această situație cu firme deschise non stop, una după alta, majoritate cu probleme foarte grave… denotă cumva inconştienţă absolută din partea unui așa zis "Părinte". Ce fel de tată sau bărbat ești când, pe lângă furtul banilor premeditat de ani, banii copiilor tăi, ajungi atât de jos. Să-i şi vorbeşti urât în oraș, căci " fetele nu sunt ale tale şi nu te interesează de ele", dar le iubeai enorm prin reality show”, a declarat Anamaria Prodan.

Ce spune sexy impresara despre relația lui Laurențiu Reghecampf cu copiii săi

În continuare, Anamaria Prodan se declară deranjată de faptul că Laurențiu Reghecampf ar fi luat fără știrea ei sume impresionante, în favoarea amantei sale, Corina Caciuc, care urmează să nască în scurt timp.

”Faptul că ți-ai bătut joc ani de zile de familia ta, că ai furat averea familiei tale ani de zile, că nu ți-a păsat de durerea copiilor tăi, totul fiind premeditat minuțios cu fiecare amantă găsită pe unde îți petreci zilele şi nopțile, denotă o mizerie absolută pentru care legea o să te pedepsească teribil.

Faptul că amantele te bombardează ani cu mesaje penibile şi jenante pentru un "bărbat adevărat", ca deranjează ani de zile familia, că "bărbatul Reghe" a mințit ani de zile inventând niște aberații penibile, că s-a înjosit cumplit şi că a fost păcălit toată viața de femei, de făcătură jalnică, este hilar şi denotă atâta slăbiciune, că ne este rușine de rușinea lui şi milă de situația în care a ajuns.

Faptul că azi postează toate aberațiile în loc să își bage capul în nisip şi să-şi ceară scuze în faţa copiilor în primul rând denota laşitatea absolută! Să fugi de zeci ori de acasă şi să te ascunzi prin alte locuiţe, să ceri cheile de la casele " prietenilor " care azi te-au părăsit şi ei, sa îți minți cu seninătate copiii, să te juri în faţa lor că nu există nimeni în viața ta sau că ai greșit când ai luat o prostituată sau mai multe, că ți-a fost frică, că te șantajează că ai permis să-ți terorizeze copiii şi familia, este jalnic pentru oricine.

Să plătești din banii copiilor tăi case amantei să-i iei de toate doar ca să te bage în seamă să-i permiți să-ți vorbească şi să te umilească mai rău decât erau sclavii umiliți pe plantații este jenant şi de râsul mapamondului!

Să nu îți vizitezi copiii şi să inventezi că nu te lasă soția să-i vezi e patetic în condițiile în care deja te-ai făcut de râs în faţa presei blocându-ți copiii care îți lasă comentarii cumplite la postările pe care le faci … jenant! Pentru un părinte să ajungă să-l râdă copiii şi să-l diapreţuiască, jenant pentru un bărbat să-ți spună prietenii că amantele tale ajung la tine în pat după ce au fost închiriate cu ora de fiecare bărbat din oraș.

Jenant să te râdă ca antrenor jucătorii tai, şi să comenteze în vestiar despre amantele tale care în general trec întâi pe la ei şi stau o ora maxim fără sa rămână gravide.

Jenant când din top numărul 1 ai ajuns să-şi dea coate toți oamenii care au restaurante, cluburi de noapte, hoteluri etc, căci dacă vrei sa le prezinţi domnișoarele de oraș care îți stau alături şi cu care te mândrești ei deja le cunosc mai bine ca tine şi le-au închiriat cu ora.

Jenant ca bărbat să suni şi să ameninți sistematic toți bărbații din oraș de frică să nu scoată poze sau filme cumplite cu cele ce-ți stau la braţ :) ! Poate îi explică cineva lui Reghe că l-am scos din multe dosare penale se cheamă când faci așa ceva. Jenant este când inventezi subiecte pe la ziare de scandal împotriva soției (gen interlopi angajați să omoare cuplul Caciuc /Reghe ) sau subiecte de genul … soția învrăjbește cuscra să vorbească urât de amantă, iar soția habar nu are cine este cuscra.

Jenant să-ti petreci timpul pe Instagram să nu cumva să lase cineva comentarii, informaţii şi poze compromițătoare cu cele ce te mândrești şi le pui la masă lângă tine, chiar şi atunci când toți prietenii îți arată filme şi poze şi te învață că cele de lângă tine sunt obişnuite să stea sub masă, nu la masă.

Şi cel mai cumplit lucru este atunci când valoarea ta azi este aproape de 0 şi tu te încăpățâneazi să îți demonstrezi ție că tot mapamondul minte :))). Morala zilei? Când 2 îți spun că ești beat te duci acasă şi te culci. În cazul soţului meu, nu a funcționat şi se vede unde a ajuns. Sfatul pe care i l-am dat mereu a fost acesta "ai grijă că trecutul te urmărește toata viața şi se agaţă de tine, iar dacă este greu şi pătat te scufundă instant." Păcat de el şi de talentul lui, păcat că-l râde o ţară întreagă şi un Dubai întreg, păcat că a decăzut în așa hal Păcat ca nu mai poate sta cu capul sus în faţa bărbaților. S-a anulat singur şi își merită soarta cu vârf şi îndesat! Îi urăm baftă şi sperăm cât de curând să nu-l mai avem subiect prin presă căci nu este un exemplu pentru nimeni! Căci în fotbal antrenorii trebuie sa fie exemplul absolut şi modele de urmat. Reghe este … AȘA NU! Aceasta este comunicatul familiei mele şi de azi ne dezicem definitiv de acest personaj hilar numit Laurenţiu Reghecampf care a abandonat domiciliul conjugal, copiii şi a devalizat repet premeditat îndrumat de amante tot ce agonisise familia lui. Acest specimen macabru ( Vorba doamnei PENG ) nu merită luat în seamă! Tocmai de aceea, de azi, noi familia considerăm cum a declarat băiețelul meu mic " tata a murit pentru noi" acesta este umilința şi lecția de viață pe care soția şi copiii i-au predat o lui Reghecampf. Dezmățul, alcoolul, substanțe interzise, prostituție, șantaj, amenințări, insinuări , hoții , minciuni nu fac parte din mentalitatea mea şi a copiilor mei. Așa ceva trebuie eliminat şi anihilat!”, a adăugat Anamaria Prodan.

Ce decizie a luat Anamaria Prodan în ceea ce îl privește pe încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf

Conform declarațiilor oferite de sexy impresara, se pare că este ultima dată când Anamaria Prodan mai vorbește despre Laurențiu Reghecampf, așadar toți membrii familiei sale îl vor ignora, așa cum chiar ea a mărturisit.

”De astăzi, familia mea nu mai deschide subiecte despre Reghecampf, căci este jenant din toate punctele de vedere. Nu a înțeles că nu lovește în Anamaria Prodan prin tot ceea ce face. Lovește în imaginea lui pe care i-am construit-o în foarte mulți ani, știind cine este, de fapt, acest specimen. Dar am tras cu familia și mi-am dorit ca băieții și fetele mele să aibă tată și să se mândrească cu el. Am tăcut eu ca să le fie lor bine, dar am realizat toți că am greșit. Trebuia să-l demascăm de mult și să-l trimitem unde îi este locul… departe de noi. Azi nu face altceva decât ce i-a făcut și băiatului lui cel mare. Își bate joc de cel mic, lovește în cel mic postând sadic poze cu ecografii cu amanta cu toate nenorocirile vieții lui. Nu a contat nici măcar faptul că cel mic l-a implorat să vina să-l vadă măcar 5 minute. A refuzat categoric și a considerat că este ok să posteze imagini cu amanta făcute prin vacante pe ascuns. Să-i fie rușine, căci un așa om mic nu pot să-l numesc bărbat, ci doar r…. De astăzi, îi vom da direct ignor, căci avocații mei au toate materialele care arată faptul că a devalizat familia furând ani de zile și ascunzând banii de copii și soție. Legea își va spune cuvântul și lumea va înțelege cine este Reghe, cu ce se ocupă și care îi este viitorul”, a concluzionat sexy impresara.

Mai multe informații despre divorțul tumultuos dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf puteți afla astăzi, de la ora 14:00, în cadrul emisiunii Star Magazin, numai la Antena Stars.

Citește și: Asiana Peng, primele declarații, după ce mama ei i-a adus acuzații dure amantei lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc: ”Am rămas mască”

În articolul
SUPEREXCLUSIVITATE. Anamaria Prodan îl pune la punct grav pe Laurențiu Reghecampf! Ce ne-a declarat cu câteva minute în urmă: ”Ai grijă, că trecutul te urmărește toată viața”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Test de inteligență! Doar persoanele cu IQ peste medie pot identifica umbrela din imagine în doar 12 secunde / FOTO
Beauty & Lifestyle • ieri la 23:54
Test de inteligență! Doar persoanele cu IQ peste medie pot identifica umbrela din imagine în doar 12 secunde / FOTO
  • Test de inteligență
  • Reușești să identifici umbrela din imagine în doar 12 secunde?
  • Doar persoanele cu IQ peste medie pot da un răspuns corect
Xtra Night Show. Romică Țociu și Paula Chirilă, detalii despre Te cunosc de undeva. Care a fost greu mai greu personaj de interpretat: ”Nebunul ăla...” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:53
Xtra Night Show. Romică Țociu și Paula Chirilă, detalii despre Te cunosc de undeva. Care a fost greu mai greu personaj de interpretat: ”Nebunul ăla...” / VIDEO
  • Xtra Night Show. Romică Țociu și Paula Chirilă, detalii despre Te cunosc de undeva
  • Care a fost greu mai greu personaj de interpretat
Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Richard Abou Zaki, în lacrimi! Din ce motiv s-a emoționat juratul: „M-a crescut singură...” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:51
Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Richard Abou Zaki, în lacrimi! Din ce motiv s-a emoționat juratul: „M-a crescut singură...” / VIDEO
  • Richard Abou Zaki a izbucnit în lacrimi
  • De ce s-a emoționat juratul
Când încep înscrierile la creșă și grădiniță în 2024. Anunțul făcut de Ministrul Educaţiei, Ligia Deca
Stiri interne • ieri la 23:46
Când încep înscrierile la creșă și grădiniță în 2024. Anunțul făcut de Ministrul Educaţiei, Ligia Deca
  • Data la care vor începe înscrierile la creșă și grădiniță anul acesta
  • Anunțul făcut de Ministrul Educaţiei, Ligia Deca
Mireasa - Capriciile iubirii. Alexandru și Cristina, triști în urma nominalizărilor! Concurenta a intrat în cursa de eliminare: „Gânduri negative...” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:44
Mireasa - Capriciile iubirii. Alexandru și Cristina, triști în urma nominalizărilor! Concurenta a intrat în cursa de eliminare: „Gânduri negative...” / VIDEO
  • Alexandru și Cristina au fost triști în urma nominalizărilor
  • Concurenta a fost pe punctul de a fi eliminată
Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Cine a câștigat prima amuletă. Jurații au fost nemulțumiți: „A vrut să mă omoare” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:15
Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Cine a câștigat prima amuletă. Jurații au fost nemulțumiți: „A vrut să mă omoare” / VIDEO
  • Cine a câștigat primul joc de amuletă
  • Verdictul dat de chef Vlad Pădurescu
Vezi toate știrile noi
Recomandări
Cine l-a salvat
recomandare pe observatornews.ro
Cine l-a salvat
Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România! Detalii fabuloase despre evenimentul colosal, care va costa o avere
recomandare pe as.ro
Ianis Hagi și Elena pregătesc nunta anului în România! Detalii fabuloase despre evenimentul colosal, care va costa o avere
VINE URGIA! Accuweather a lansat alertă de ninsoare în România! Care sunt zonele afectate!
Romania TV
VINE URGIA! Accuweather a lansat alertă de ninsoare în România! Care sunt zonele afectate!
„Un frăţior sau o surioară”. Vlăduţa Lupău a făcut marele anunţ în direct la TV
Romania TV
„Un frăţior sau o surioară”. Vlăduţa Lupău a făcut marele anunţ în direct la TV
Negresă pufoasă de post, fără zahăr. Prăjitura delicioasă care potolește pofta de dulce
recomandare pe antena3.ro
Negresă pufoasă de post, fără zahăr. Prăjitura delicioasă care potolește pofta de dulce
Aryan, copilul de doi ani dispărut în Botoşani, a fost găsit şi va fi transportat la spital
recomandare pe antena3.ro
Aryan, copilul de doi ani dispărut în Botoşani, a fost găsit şi va fi transportat la spital
Horoscop 19 martie 2024. Fecioarele au nevoie de o vacanță, Scorpionii acceptă o nouă provocare
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 martie 2024. Fecioarele au nevoie de o vacanță, Scorpionii acceptă o nouă provocare
Cum să ții căpșunele în frigider, în mod corect. Nu se vor strica atât de repede
recomandare pe playtech.ro
Cum să ții căpșunele în frigider, în mod corect. Nu se vor strica atât de repede
Cele două zodii care vor străluci în luna aprilie. Vor avea zile de vis înainte de Paște
recomandare pe playtech.ro
Cele două zodii care vor străluci în luna aprilie. Vor avea zile de vis înainte de Paște
Copilul de doi ani dispărut la Botoșani a fost găsit în pădure, în apropierea unei mănăstiri
recomandare pe redactia.ro
Copilul de doi ani dispărut la Botoșani a fost găsit în pădure, în apropierea unei mănăstiri
Ce nu au voie să facă femeile în prima zi din Postul Paștelui. Totul despre "Lunea curată"
recomandare pe redactia.ro
Ce nu au voie să facă femeile în prima zi din Postul Paștelui. Totul despre "Lunea curată"
Au renunţat la agitaţia din Capitală şi s-au mutat la ţară! Cum arată casele vedetelor din zona rurală a României
recomandare pe Ciao.ro
Au renunţat la agitaţia din Capitală şi s-au mutat la ţară! Cum arată casele vedetelor din zona rurală a României
Ce mâncau românii acum 100 de ani? Nu existau țărani grași! Un fel îl mâncau și de trei ori pe zi!
recomandare pe shtiu.ro
Ce mâncau românii acum 100 de ani? Nu existau țărani grași! Un fel îl mâncau și de trei ori pe zi!
Câștigătoarea Power Couple a fost devoratoare de fotbaliști. Cu ce vedete din naționala României s-a iubit Daiana Anghel. GALERIE FOTO
recomandare pe ProSport.ro
Câștigătoarea Power Couple a fost devoratoare de fotbaliști. Cu ce vedete din naționala României s-a iubit Daiana Anghel. GALERIE FOTO
Carmen Grebenișan a făcut anunțul la doi ani de la nuntă: „Tot timpul m-am gândit să fac asta!“
recomandare pe bzi.ro
Carmen Grebenișan a făcut anunțul la doi ani de la nuntă: „Tot timpul m-am gândit să fac asta!“
Monica Tatoiu sare la gâtul lui Cătălin Măruță: „Anumite lucruri nu le pot ierta!”
recomandare pe bzi.ro
Monica Tatoiu sare la gâtul lui Cătălin Măruță: „Anumite lucruri nu le pot ierta!”
Avertisment de ultimă oră pentru românii care țin post!
recomandare pe dailybusiness.ro
Avertisment de ultimă oră pentru românii care țin post!
Aceasta este LISTA cu produsele reduse de Paște la LIDL. De azi sunt la raft!
recomandare pe dailybusiness.ro
Aceasta este LISTA cu produsele reduse de Paște la LIDL. De azi sunt la raft!
O tragedie acoperită de „sistem”. Povestea din spatele cazului horror de la Școala „Nicolae Titulescu”
recomandare pe Jurnalul.ro
O tragedie acoperită de „sistem”. Povestea din spatele cazului horror de la Școala „Nicolae Titulescu”
Pescobar caută înlocuitor pentru Larisa Popa la Taverna Racilor. Ce salariu generos oferă
recomandare pe a1.ro
Pescobar caută înlocuitor pentru Larisa Popa la Taverna Racilor. Ce salariu generos oferă
Close