Homepage » Monden » Showbiz intern » SUPEREXCLUSIVITATE. Anamaria Prodan îl pune la punct grav pe Laurențiu Reghecampf! Ce ne-a declarat cu câteva minute în urmă: ”Ai grijă, că trecutul te urmărește toată viața”

SUPEREXCLUSIVITATE. Anamaria Prodan îl pune la punct grav pe Laurențiu Reghecampf! Ce ne-a declarat cu câteva minute în urmă: ”Ai grijă, că trecutul te urmărește toată viața”

De Georgiana Prodan.
Publicat pe 19.01.2022 la 11:06 Actualizat pe 19.01.2022 la 11:17

Anamaria Prodan iese la rampă și îl pune punctual la respect pe încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf! Iată ce a vorbit sexy impresara cu reporterii de la Spynews.ro, în exclusivitate!

SUPEREXCLUSIVITATE. Anamaria Prodan îl pune la punct grav pe Laurențiu Reghecampf! Ce ne-a declarat cu câteva minute în urmă: ”Ai grijă, că trecutul te urmărește toată viața”

Anamaria Prodan îl pune la punct grav pe Laurențiu Reghecampf

facebook

 • Anamaria Prodan, atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf
 • Ce decizie a luat în ceea ce îl privește pe antrenor
 • Ce spune despre relația dintre antrenor și copiii săi

Anamaria Prodan, decizie radicală

Anamaria Prodan a dezvăluit în exclusivitate pentru Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din țară, ce relație este, de fapt, între încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf și fiul lor, Laurențiu Reghecampf Junior. Cei doi nu s-ar mai fi văzut de aproximativ un an.

”Îi este neîndreptățită familia? Care familie? Familia lui este încă Reghe Jr., Sarah, Rebecca, Luca și Anamaria, căci nu a sosit nici primul termen al divorțului. Caput de plută a uitat sau nu a știut noțiunea de familie. La el, familiile sunt cu fiecare pe care-i găsește prin baruri sau restaurante. El săracul se îndrăgostește și, dacă are bani în buzunare, se îndrăgostesc și femeile. Dacă nu i se iau banii și este gonit ca un câine de la măcelărie.

Cât creier trebuie să ai să pui pe Instagram ecografia amantei când nu ți-ai văzut băiatul de 13 ani de un an. Fetele la fel, crunt și sadic. Ce suflet cumplit trebuie să ai când îți plânge zilnic băiatul și refuză să meargă la școală de rușine! Ce inima trebuie să ai să îi refuzi băiețelului tău să te vadă măcar o secundă că îți aduce covid… și să minți orașul că nu te lasă soția și îți este frică că te bate!

Să te faci de râs să publici fotografie ostentativ cu iubita băiatului tău, în plin scandal mediatic cu mama acesteia care nu este de acord cu ceea ce faci, care știe ce fel de "bărbat" ești. Tu ca părinte care ți-ai băgat copiii nevinovați în firma amantei sau în zecile de firme pline ochi de nenorociri, este incredibil. Ce fel de părinte face așa ceva? Ce fel de părinte își întoarce copiii împotriva părinților? Este normal la tărtăcuța să facă așa ceva căci a învrăjbit și copiii lui unul împotriva celuilalt!

Să dai în presă faptul că soția ta este implicată în orice se întâmplă azi cu tine şi amanta... fotografiile din cluburi de noapte cu amanta ta, mai mult dezbracată decât îmbrăcată, declarații ale cuscrilor, declarații ale prietenilor, descoperiri ale jurnaliștilor despre trecutul amantei… căci te râde o ţară întreagă că ai promovat amanta ca academician cu aceste afaceri în China, că ți-ai pus copiii în această situație cu firme deschise non stop, una după alta, majoritate cu probleme foarte grave… denotă cumva inconştienţă absolută din partea unui așa zis "Părinte". Ce fel de tată sau bărbat ești când, pe lângă furtul banilor premeditat de ani, banii copiilor tăi, ajungi atât de jos. Să-i şi vorbeşti urât în oraș, căci " fetele nu sunt ale tale şi nu te interesează de ele", dar le iubeai enorm prin reality show”, a declarat Anamaria Prodan.

Ce spune sexy impresara despre relația lui Laurențiu Reghecampf cu copiii săi

În continuare, Anamaria Prodan se declară deranjată de faptul că Laurențiu Reghecampf ar fi luat fără știrea ei sume impresionante, în favoarea amantei sale, Corina Caciuc, care urmează să nască în scurt timp.

”Faptul că ți-ai bătut joc ani de zile de familia ta, că ai furat averea familiei tale ani de zile, că nu ți-a păsat de durerea copiilor tăi, totul fiind premeditat minuțios cu fiecare amantă găsită pe unde îți petreci zilele şi nopțile, denotă o mizerie absolută pentru care legea o să te pedepsească teribil.

Faptul că amantele te bombardează ani cu mesaje penibile şi jenante pentru un "bărbat adevărat", ca deranjează ani de zile familia, că "bărbatul Reghe" a mințit ani de zile inventând niște aberații penibile, că s-a înjosit cumplit şi că a fost păcălit toată viața de femei, de făcătură jalnică, este hilar şi denotă atâta slăbiciune, că ne este rușine de rușinea lui şi milă de situația în care a ajuns.

Faptul că azi postează toate aberațiile în loc să își bage capul în nisip şi să-şi ceară scuze în faţa copiilor în primul rând denota laşitatea absolută! Să fugi de zeci ori de acasă şi să te ascunzi prin alte locuiţe, să ceri cheile de la casele " prietenilor " care azi te-au părăsit şi ei, sa îți minți cu seninătate copiii, să te juri în faţa lor că nu există nimeni în viața ta sau că ai greșit când ai luat o prostituată sau mai multe, că ți-a fost frică, că te șantajează că ai permis să-ți terorizeze copiii şi familia, este jalnic pentru oricine.

Să plătești din banii copiilor tăi case amantei să-i iei de toate doar ca să te bage în seamă să-i permiți să-ți vorbească şi să te umilească mai rău decât erau sclavii umiliți pe plantații este jenant şi de râsul mapamondului!

Să nu îți vizitezi copiii şi să inventezi că nu te lasă soția să-i vezi e patetic în condițiile în care deja te-ai făcut de râs în faţa presei blocându-ți copiii care îți lasă comentarii cumplite la postările pe care le faci … jenant! Pentru un părinte să ajungă să-l râdă copiii şi să-l diapreţuiască, jenant pentru un bărbat să-ți spună prietenii că amantele tale ajung la tine în pat după ce au fost închiriate cu ora de fiecare bărbat din oraș.

Jenant să te râdă ca antrenor jucătorii tai, şi să comenteze în vestiar despre amantele tale care în general trec întâi pe la ei şi stau o ora maxim fără sa rămână gravide.

Jenant când din top numărul 1 ai ajuns să-şi dea coate toți oamenii care au restaurante, cluburi de noapte, hoteluri etc, căci dacă vrei sa le prezinţi domnișoarele de oraș care îți stau alături şi cu care te mândrești ei deja le cunosc mai bine ca tine şi le-au închiriat cu ora.

Jenant ca bărbat să suni şi să ameninți sistematic toți bărbații din oraș de frică să nu scoată poze sau filme cumplite cu cele ce-ți stau la braţ :) ! Poate îi explică cineva lui Reghe că l-am scos din multe dosare penale se cheamă când faci așa ceva. Jenant este când inventezi subiecte pe la ziare de scandal împotriva soției (gen interlopi angajați să omoare cuplul Caciuc /Reghe ) sau subiecte de genul … soția învrăjbește cuscra să vorbească urât de amantă, iar soția habar nu are cine este cuscra.

Jenant să-ti petreci timpul pe Instagram să nu cumva să lase cineva comentarii, informaţii şi poze compromițătoare cu cele ce te mândrești şi le pui la masă lângă tine, chiar şi atunci când toți prietenii îți arată filme şi poze şi te învață că cele de lângă tine sunt obişnuite să stea sub masă, nu la masă.

Şi cel mai cumplit lucru este atunci când valoarea ta azi este aproape de 0 şi tu te încăpățâneazi să îți demonstrezi ție că tot mapamondul minte :))). Morala zilei? Când 2 îți spun că ești beat te duci acasă şi te culci. În cazul soţului meu, nu a funcționat şi se vede unde a ajuns. Sfatul pe care i l-am dat mereu a fost acesta "ai grijă că trecutul te urmărește toata viața şi se agaţă de tine, iar dacă este greu şi pătat te scufundă instant." Păcat de el şi de talentul lui, păcat că-l râde o ţară întreagă şi un Dubai întreg, păcat că a decăzut în așa hal Păcat ca nu mai poate sta cu capul sus în faţa bărbaților. S-a anulat singur şi își merită soarta cu vârf şi îndesat! Îi urăm baftă şi sperăm cât de curând să nu-l mai avem subiect prin presă căci nu este un exemplu pentru nimeni! Căci în fotbal antrenorii trebuie sa fie exemplul absolut şi modele de urmat. Reghe este … AȘA NU! Aceasta este comunicatul familiei mele şi de azi ne dezicem definitiv de acest personaj hilar numit Laurenţiu Reghecampf care a abandonat domiciliul conjugal, copiii şi a devalizat repet premeditat îndrumat de amante tot ce agonisise familia lui. Acest specimen macabru ( Vorba doamnei PENG ) nu merită luat în seamă! Tocmai de aceea, de azi, noi familia considerăm cum a declarat băiețelul meu mic " tata a murit pentru noi" acesta este umilința şi lecția de viață pe care soția şi copiii i-au predat o lui Reghecampf. Dezmățul, alcoolul, substanțe interzise, prostituție, șantaj, amenințări, insinuări , hoții , minciuni nu fac parte din mentalitatea mea şi a copiilor mei. Așa ceva trebuie eliminat şi anihilat!”, a adăugat Anamaria Prodan.

Ce decizie a luat Anamaria Prodan în ceea ce îl privește pe încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf

Conform declarațiilor oferite de sexy impresara, se pare că este ultima dată când Anamaria Prodan mai vorbește despre Laurențiu Reghecampf, așadar toți membrii familiei sale îl vor ignora, așa cum chiar ea a mărturisit.

”De astăzi, familia mea nu mai deschide subiecte despre Reghecampf, căci este jenant din toate punctele de vedere. Nu a înțeles că nu lovește în Anamaria Prodan prin tot ceea ce face. Lovește în imaginea lui pe care i-am construit-o în foarte mulți ani, știind cine este, de fapt, acest specimen. Dar am tras cu familia și mi-am dorit ca băieții și fetele mele să aibă tată și să se mândrească cu el. Am tăcut eu ca să le fie lor bine, dar am realizat toți că am greșit. Trebuia să-l demascăm de mult și să-l trimitem unde îi este locul… departe de noi. Azi nu face altceva decât ce i-a făcut și băiatului lui cel mare. Își bate joc de cel mic, lovește în cel mic postând sadic poze cu ecografii cu amanta cu toate nenorocirile vieții lui. Nu a contat nici măcar faptul că cel mic l-a implorat să vina să-l vadă măcar 5 minute. A refuzat categoric și a considerat că este ok să posteze imagini cu amanta făcute prin vacante pe ascuns. Să-i fie rușine, căci un așa om mic nu pot să-l numesc bărbat, ci doar r…. De astăzi, îi vom da direct ignor, căci avocații mei au toate materialele care arată faptul că a devalizat familia furând ani de zile și ascunzând banii de copii și soție. Legea își va spune cuvântul și lumea va înțelege cine este Reghe, cu ce se ocupă și care îi este viitorul”, a concluzionat sexy impresara.

Mai multe informații despre divorțul tumultuos dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf puteți afla astăzi, de la ora 14:00, în cadrul emisiunii Star Magazin, numai la Antena Stars.

Citește și: Asiana Peng, primele declarații, după ce mama ei i-a adus acuzații dure amantei lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc: ”Am rămas mască”

În articolul
SUPEREXCLUSIVITATE. Anamaria Prodan îl pune la punct grav pe Laurențiu Reghecampf! Ce ne-a declarat cu câteva minute în urmă: ”Ai grijă, că trecutul te urmărește toată viața”
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Salată de icre cu griș. O rețetă simplă pentru un preparat delicios
Retete • ieri la 23:57
Salată de icre cu griș. O rețetă simplă pentru un preparat delicios
 • Cea mai bunăă salată de icre
 • Rețeta este foarte simplă
Horoscop duminică, 29 mai 2022: Gemenii sunt într-o continuă căutare
Horoscop zilnic • ieri la 23:37
Horoscop duminică, 29 mai 2022: Gemenii sunt într-o continuă căutare
 • Horoscopul zilei de 29 mai 2022
 • Ce ne-au pregătit astrele pentru ziua de duminică
 • Vezi cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate și noroc
Cine a câștigat cea de a cincea ediție a sezonului 17 de la Te cunosc de undeva: ”E fantastic” / VIDEO
Emisiuni TV • ieri la 23:34
Cine a câștigat cea de a cincea ediție a sezonului 17 de la Te cunosc de undeva: ”E fantastic” / VIDEO
 • Ei sunt câștigătorii ediției a cincea de la Te cunosc de undeva
 • Au avut cel mai mare număr de puncte
Partenerul Alinei Gorghiu, momente delicate. Lucian Isar, surprins alergând disperat din farmacie în farmacie / PAPARAZZI
Paparazzi • ieri la 23:29
Partenerul Alinei Gorghiu, momente delicate. Lucian Isar, surprins alergând disperat din farmacie în farmacie / PAPARAZZI
 • Lucian Isar, moment delicat surprins de paparazzii Spynews.ro
 • Soțul Alinei Gorghiu, extrem de grăbit
Dan Tatoiu, plimbare la mall alături de fiica lui. Apariția rară a milionarului alături de fata sa. Cum au fost surprinși împreună / PAPARAZZI
Paparazzi • ieri la 23:29
Dan Tatoiu, plimbare la mall alături de fiica lui. Apariția rară a milionarului alături de fata sa. Cum au fost surprinși împreună / PAPARAZZI
 • Dan Tatoiu a ieșit la mall împreună cu fiica sa
 • Milionarul s-a comportat exemplar cu fata lui
Steliano Filip și Cosmin Matei, relaxați înainte de meciul decisiv pentru Dinamo. Ce au făcut fotbaliștii / PAPARAZZI
Paparazzi • ieri la 23:29
Steliano Filip și Cosmin Matei, relaxați înainte de meciul decisiv pentru Dinamo. Ce au făcut fotbaliștii / PAPARAZZI
 • Ce fac Steliano Filip și Cosmin Matei înainte de meciul decisiv pentru Dinamo
 • Cum au fost surprinși cei doi fotbaliști
Vezi toate știrile noi
Recomandări
recomandare pe observatornews.ro
Coşmar Residence: Alexandru Mocanu a investit 30.000 euro, în 2017, ca să îşi facă o casă în cel mai bogat sector al Capitalei. De ce regretă decizia
recomandare pe as.ro
Fosta soție a lui Cristi Borcea a întors toate privirile. Cum a reacționat noul bărbat din viața Alinei Vidican
Romania TV
Imagini bombă! Cu cine s-a cuplat Irina Tănase, fosta lui Dragnea. Partenerul ei de acum e blindat de bani (FOTO)
Romania TV
Nucleara în showbiz. Reghe dezvăluie cu ce bărbat a prins-o pe Prodanca. Motivul REAL al divorţului
recomandare pe antena3.ro
Pericolul din îngheţată: "Seamănă cu detergentul, ne modifică flora intestinală şi produce inflamaţii"
recomandare pe antena3.ro
Ce pensie are Mioara Velicu după 60 de ani de muncă: "Am luat bani din bancă să plătesc datoriile la stat"
recomandare pe antena3.ro
Cele 3 otrăvuri pe care românii le înghit zilnic. Avertismentul profesorului Constantin Dulcan: ”Așa apar tumorile”
recomandare pe playtech.ro
Ce plan bizar are Monica Anghel la 51 de ani. Ireal ce vrea să facă, toți sunt uimiți
recomandare pe playtech.ro
Ce să faci pentru a păstra căpșunele proaspete timp îndelungat. Greșeala pe care o fac mulți, din păcate
recomandare pe substantial.ro
Cel mai dramatic moment din viața Lorei. Artista a fost la un pas de a muri într-un accident
recomandare pe substantial.ro
Cum arăta Gabriela Cristea când s-a apucat de televiziune. Vedeta a fugit de acasă pentru a-și trăi visul, însă arăta complet diferit față de cum o știi
recomandare pe substantial.ro
Cum încearcă Alexandru Ciucu să-i ia fetițele Alinei Sorescu, după despărțire! Artista a făcut lumină și a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute
recomandare pe redactia.ro
Nimeni nu l-a văzut până acum! Prima fotografie cu băiețelul Vulpiței! Cu cine seamănă
recomandare pe redactia.ro
Cum a topit Nicole Cherry kilogramele după sarcină: „După ce am născut...” Regula simplă pe care o respectă
recomandare pe Impact.ro
Mirabela Dauer, moment TERIFIANT! Doctorul i-a dat vestea ÎNGROZITOARE! Are...Doamne Dumnezeule...
recomandare pe Ciao.ro
Soția l-a prins cu amanta în apartament! Dezvăluiri ȘOC din showbiz
recomandare pe shtiu.ro
Ne facem de râs de la graniță! Primul lucru pe care-l văd turiștii când intră în România
recomandare pe ProSport.ro
FOTO. Fiica lui Ilie Năstase și-a făcut cont pe un site pentru adulți. `Ferească Dumnezeu! Eu am rămas șocată!`
recomandare pe bzi.ro
Ungaria a declarat stare de război!! Alertă şi la graniţa de vest a României..
recomandare pe bzi.ro
Este anunţul momentului! Declaraţia face înconjurul lumii!! Volodimir Zelenski a făcut anunţul care schimbă tot cu privire la războiul din Ucraina..
recomandare pe bzi.ro
A stat 26 de ani în concediu medical apoi a ieșit la pensie. Cum a reușit să fenteze atâția ani de muncă..
recomandare pe romaniatv.net
Este NUCLEARA în showbiz. Nimeni nu se aştepta la asta, Bianca a dat vestea!
recomandare pe romaniatv.net
Ce s-a întâmplat în închisoare cu cel mai temut interlop. A ajuns la spital!
recomandare pe Jurnalul.ro
„Jaful secolului” de la Muzeul Brukenthal din Sibiu
recomandare pe a1.ro
O femeie a simțit că se mișcă ceva noaptea în pat, dar când a privit atent s-a speriat. Peste ce a putut să dea