SUPEREXCLUSIVITATE! Informaţii bombă despre iubitul Simonei Halep. Nu este ceea ce pare! Pe nevastă o înşela cu amanta, iar pe ea a părăsit-o pentru campioana de la Wimbledon

Avem informaţii bombă despre iubitul Simonei Halep! Toată lumea a trăit un şoc atunci când s-a aflat de noua relaţie a campioanei de la Wimbledon, dat fiind faptul că nu este vorba de un bărbat cunoscut. Cine este misteriosul care i-a furat inima Simonei? www.spynews.ro a aflat toate detaliile! Vi le prezentăm mai jos, pas cu pas!

Cunoscuta sportivă în vârstă de 27 de ani s-a afişat până acum doar cu trei bărbaţi în viaţa ei. Primul, Sorin Marin, este cel cu care în urmă cu aproape patru ani sportiva era surprinsă în maşină, în timp ce se sărutau şi se îmbrăţişau. "Marin este extrem de îndrăgostit de Simona. O cunoaşte de ceva timp şi au fost prieteni buni înainte de a începe o relaţie. El nu vrea să recunoască încă în mod public relaţia, însă majoritatea cunoscuţilor ştiu deja", spuneau atunci apropiaţii lui Sorin Marin. 

Deşi ulterior, la sfârşitul anului 2017, s-a speculat că Simona Halep ar avea o relaţie cu fiul lui Teia Sponte şi ar fi fost vorba de ceva serios, cu el nu a existat nici măcar o imagine în care să se sărute sau să apară într-un cadru mai intim. A urmat apoi relaţia cu Radu Barbu, un jucător de tenis din Piteşti, despre care niciunul dintre ei nu a dat prea multe detalii. 

Acum, Toni, este al treilea bărbat cu care Simona Halep este prinsă sărutându-se. Căci da, cea mai bună dovadă a faptului că doi oameni formează un cuplu este sărutul, nu? În niciun caz vorbele spuse de unii oameni. 

Cum s-au cunoscut Simona Halep şi iubitul, acest bărbat care pentru multă lume a apărut de nicăieri? 

Când spunem că a apărut de nicăieri pentru multă lume nu ne referim doar la cei din lumea mondenă, presa scrisă, tabloidă şi televiziunea, ci şi pentru cei din cercurile mondene acest personaj este un ilustru necunoscut. Până acum, iubitul Simonei Halep nu a ieşit niciodată în evidenţă. Bărbatul "necunoscut" face parte din gaşca unor tineri machedoni de bani gata care frecventează cluburile de fiţe, în special un anumit club de tradiţie, care e de foarte mulţi ani, atât în Capitală, cât şi la mare. 

De asemenea, conform surselor www.spynews.ro care sunt bine informate, iubitul Simonei Halep îl are drept cel mai bun prieten pe un avocat celebru, machedon, care a fost implicat în diverse cazuri de renume şi, totodată, face parte din cercurile unui cunoscut politician, fost primar al Capitalei. Şi el este prezent la petrecerile din cluburile despre ca vorbeam mai sus, acolo unde are şi 10% din acţiuni. 

Acum... lucrurile se leagă! Simona Halep este şi ea o machedoancă tânără care frecventează aceste cluburi. Aşadar, potrivit informaţiile obţinute de www.spynews.ro, noul iubit i-a fost făcut cunoscut prin intermediul prietenilor comuni din locul de fiţe unde amândoi ieşeau să petreacă. 

Cine este iubitul Simonei Halep? 

Atenţie, sunt informaţii bombă, exclusive www.spynews.ro! Însurat, cu soţie acasă, actualul iubit al Simonei Halep nu este cine pare! În momentul în care el a apărut public cu Simona Halep, deşi era căsătorit, lucrurile erau, de fapt, mai complicate de atât! Într-adevăr, încă era cu fosta nevastă, dar nu era singura femeie din viaţa lui. Mai exista cineva! E vorba de o altă femeie. Până acum trei săptămâni, înainte ca Simona Halep să devină campioană la Wimbledon, actualul iubit al sportivei se afişa în cercurile mondene şi, implicit, în cluburile pe care le frecventau amândoi cu această tânără, care nu, nu este nevasta de acasă!  

Da, pe lângă faptul că îşi trăda soţia cu o altă domnişoară, în momentul în care a apărut Simona Halep, a uitat-o şi pe amantă! 

Adevărul despre banii pe care îi are iubitul Simonei Halep! 

Au tot apărut informaţii în presă despre cât de mulţi bani ar avea iubitul Simonei Halep. Din nou, www.spynews.ro vine cu informaţii exclusive şi vă spune adevărul despre averea lui. "Băieţii de cluburi", cei din cercurile din care şi el face parte şi care ştiu cum merge treaba, vorbesc pe la colţuri că acesta n-ar fi atât de bazat la capitolul financiar pe cât se spune. 

De ce spun asta? 

Într-adevăr, iubitul Simonei Halep face parte din gaşca unor oameni influenţi şi cu mulţi bani, dar el nu se ridică la acelaşi nivel financiar pe care îl au ei, nefiind nici pe departe prosperul celebru milionar, om de afaceri. Mai mult decât atât, machedonii din Constanţa nu îl recunosc pe iubitul Simonei Halep ca fiind unul dintre cei de clasă superioară care să aibă foarte mulţi bani. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro