SUPEREXCLUSIVITATE! Şocant! Ioana Filimon, sechestrată în Turcia de iubitul milionar, fostul Otiliei Bilionera

+3 click pentru
galerie

SUPEREXCLUSIVITATE! Şocant! Ioana Filimon, sechestrată în Turcia de iubitul milionar, fostul Otiliei Bilionera © spynews.ro

Pe Instagram totul pare roz, dar lucrurile nu ar sta, de fapt, aşa! Spynews.ro a intrat în posesia unor informaţii şocante privind situaţia în care s-ar afla Ioana Filimon, chiar în aceste momente. Potrivit surselor din apropierea vedetei, aceasta ar fi sechestrată în Turcia de iubitul milionar, cel care, în trecut, a avut o relaţie şi cu Otilia Bilionera.

Ioana Filimon trece prin clipe extrem de grele! S-a cuplat cu iubitul milionar al Otiliei Bilionera, după ce aceasta i-ar fi povestit la o emisiune tv despre el. Întâmplător sau nu, nu ştim! La scurt timp, Ioana Filimon şi cel care era cunoscut lumii ca fiind iubitul Otiliei Bilionera se afişau... împreună.

Însă, după ce au început povestea de iubire, milionarul ar fi făcut o mică obsesie pentru ea. Ioana Filimon n-ar mai fi avut voie să se întoarcă în România, iar prietenii apropiaţi ai vedetei abia au reuşit să vorbească cu ea! 

Surse din apropierea vedetei au dezvăluit pentru Spynews.ro că Ioana Filimon ar fi la Poliţie pentru declaraţii în aceste momente. Însă, să nu uităm că iubitul milionar are muuulte relaţii în Turcia.

Pe reţelele de socializare, Ioana Filimon şi iubitul milionar par extrem de fericiţi! Chiar în weekend, vedeta a postat o fotografie cu el, în care ambii zâmbesc. Însă, şi de data aceasta vedem că, de fapt, în spatele unui zâmbet afişat pe reţelele de socializare se poate ascunde o adevărată dramă.

Interesant este că, iubitul Ioanei Filimon ar fi fost protagonistul unui incident controversat, acum câţiva ani, în urma căruia ar fi ajuns şi după gratii. De asemenea, acum 14 ani, a suferit o pierdere ce l-a marcat! Femeia cu care trăia o poveste de dragoste s-a stins din viaţă. 

Rămâneţi pe Spynews.ro pentru a afla ce se întâmplă în continuare cu Ioana Filimon şi nu numai!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro