Surpriză! Cât crezi că a plătit Laurențiu Reghecampf pentru o friptură? Suma are patru cifre! / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Surpriză! Cât crezi că a plătit Laurențiu Reghecampf pentru o friptură? Suma are patru cifre! / VIDEO © Hepta

Dacă nici Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan nu își permit tot ce este mai luxos în viață, atunci cine? Celebrul antrenor a trecut pragul unui bucătar și mai celebru, al cărui restaurant are prețuri cu adevărat piperate – și nu facem referință la condimente!

Celebri fotbalişti şi sportivi din lumea întreagă îi trec pragul lui Salt Bae, cel mai cunoscut bucătar din lume, care face un adevărat spectacol atunci când găteşte friptura.

Laurențiu Reghecampf, friptură de patru cifre!

Laurenţiu Reghecampf a bifat şi el prezenţa la unul dintre celebrele restaurante ale bucătarului şi s-a desfătat cu un antricot de vită, învelit în foiţă de aur. Pentru această delicatesă a plătit peste 1200 de euro, conform „Star Matinal”, de la Antena Stars.

Reghecampf și Prodanca sunt putred de bogați

Este fără dar și poate bine cunoscut că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se numără printre marii bogătași ai României. Nu doar antrenorul scoate din buzunar, cu lejeritate, sume uriașe pentru a se răsfăța. Soția lui are o mare pasiune pentru accesorii de lux, o pasiune pe care Laurențiu Reghecampf o încurajează cu tot dragul!

Dovada a avut loc de Crăciun, atunci când Laurențiu Reghecampf i-a făcut soției sale un cadou care, pentru mulți dintre noi, costă cam cât 10 apartamente deodată. Mai exact, i-a cumpărat o geantă în valoare de 300.000 de euro, de la o casă de lux, pentru că Anamaria Prodan nu se mulțumește decât cu ce-i mai bun și mai frumos!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro