Surpriză. Cine se alătură echipei Star Matinal. Cine sunt noii prezentatori

+3 click pentru
galerie

Flick si Popescu, înlocuiţi la Star Matinal. Cine sunt noii prezentatori © instagram

Începând de astăzi, timp de o lună, emisiunea Star Matinal de la Antena Stars, prezentată de Flick și Popescu are o nouă serie de prezentatori. Deoarece cei doi matinali au plecat la Oradea în cadrul ”Orașului Faptelor Bune”, telespectatorii trebuie să rămână cu ochii pe televizor pentru că Dima Trofim și Natalia Mateuț sunt pregătiți să facă față rolulurilor de prezentator. Totuși, o parte din formula veche a rămas, așadar Dima Trofim va fi alături de Natalia Mateuț, dar și de Roxana Niculae și Chef Berry. 

Încântat de noua experiență, Dima Trofim deja și-a anunțat fanii de pe Instagram de noua provocare pe care a acceptat-o și se pare că este foarte încântat:

”Știți că nu spun nu niciunei provocări, corect? Ei bine, de astăzi o să ne vedem mult mai des. De fapt, voi o să mă vedeți pe mine, iar eu o sa va trimit vouă cele mai tari noutăți din showbiz, dar o sa vedeți și cei mai talentați invitați.E o experiență nouă și abia aștept.
E timpul! 3,2,1 INTRAM ÎN DIRECT 📹 Bună dimineața, Star Matinal!”
, a scris celebrul artist pe pagina sa de socializare. 

Nici Natalia nu s-a lăsat mai prejos. Pe contul său a publicat mai multe filmulețe prin care și-a anunțat fanii de schimbarea de la Antena Stars.

Dima și Natalia sunt pregătiți să vină cu cele mai controversate știri din showbiz, iar aceștia pot fi urmăriți de luni până joi de la ora 08:00 până la 11:45, doar la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro