Surpriză de proporții în familia lui Adrian Sînă. Anca Serea a făcut marele anunț

+3 click pentru
galerie

Surpriză de proporții în familia lui Adrian Sînă. Anca Serea a făcut marele anunț © arhiva

Adrian Sînă este un bărbat împlinit. Artistul are o familie numeroasă împreună cu soția sa, Anca Serea. În urmă cu puțin timp li s-a mai alăturat acestora un copil, iar acum frumoasa vedetă a făcut un anunț surprinzător. Se vor muta într-o nouă casă.

O familie formată din 6 copii necesită mult timp, dar și foarte mult spațiu. Așa au gândit cel mai probabil și Adrian Sînă împreună cu soția sa, Anca Serea. Dacă în urmă cu doar două luni, vedeta a dat naștere unei fetițe, acum familia lor s-a extins, iar împreună sunt deja 8 persoane sub același acoperiș. Cei doi soți au hotorât că este nevoie e un spațiu mai mare, așa ca în curând se vor muta din locuința care le-a fost cămin până acum. Anunțul surprinzător a fost făcut chiar de Anca Serea pe contul său de socializare. 

„Pentru noi este perioada mutărilor, așa că pregătim toate lucrurile pe care vrem să le luam cu noi la noua casă. Cu aceasta ocazie am sortat și hăinuțele celor mici și ne-am gândit la cei mai puțin norocoși decât noi. Vă încurajez și pe voi să faceți la fel și să donați hainele de copii pe care nu le mai folosiți”, a scris vedeta. 
Așadar, cei 8 se prăgetesc de muterea într-o nouă casă, iar acum își sortează hainele cu care vor să rămână, iar celelalte le vor dona. 

Anca Serea este considerată o mamă eroină. Vedeta a dat naștere celor șase suflete, însă nu are de gând să se oprească aici. Vedeta a împlinit anul acesta frumoasa vârstă de 38 de ani, iar prima oară a devenit mămică atunci când avea doar 20 de ani. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro