Gabriela Cristea îşi sărbătoreşte mâine ziua de naştere. Surpriza colosală din partea soţului

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea îşi sărbătoreşte mâine ziua de naştere. Surpriza colosală din partea soţului © arhiva

Mare sărbătoare în familia Gabrielei Cristea. Mâine, prezentatoarea show-ului Like a Star de la Antena Stars îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Tavi Clonda are de gând să-i pregătească aceasta o mega surpriză

Cunoscuta prezentatoare, Gabriela Cristea îşi sărbătoreşte mâine ziua de naştere aşa că Tavi Clonda, soţul acestuia, se prăgăteşte să o surprindă foarte placut. Împreună cu cele două fetiţe, dar şi cu săbătorita de mâine, Tavi Clonda a mers la cumpărături unde au luat un cărucios plin de alimente. Aşa cum ne-a obişnuit, Tavi cu siguranţă doreşte să-i pregătească soţiei sale ceva bun de mâncare, iar asta fiind ca o mulţumire pentru faptul că ea l-a făcut cel mai fericit, l-a învăţat să iubească şi i-a adus pe lume cele mai frumoase comori. 

Totuşi, la partea de cadou, Tavi e puţin pe gânduri. Artistul le-a cerut părerea fanilor în legătură cu darul pe care aceasta să-l ia pentru soţia lui: „Mâine este ziua Gabrielei și sunt în panică de idei... mă ajutaţi cu câteva propuneri de cadouri? 🙈🤗👸🏻", a scris Tavi Clonda pe contul său de socializare.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au o perioadă aglomerată

Cum Gabriela Cristea şi-a reluat activitatea şi a început emisiunea Like a Star la Antena Stars, cel care se ocupă mai mult de Victoria şi Iris este Tavi Clonda. 

„Promit că o să mă revanșez față de el. Vai, ne-am făcut un dormitor matrimonial. Toată lumea intră și zice: îl faceți pe-al treilea, iar eu zic, nu, nu, e doar pentru noi. Tavi stă deocamdată cu fetele. De săptămâna viitoare avem o candidată la statutul de bonă care să ne ajute. Tavi vrea să se implice în proiecte de televiziune”, a spus Gabriela Cristea, la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro