Surpriză uluitoare pentru Dani Mocanu! Cu ce gest a reuşit un fan să îl dea pe spate pe manelist FOTO

Cu ce gest a reuşit un fan să îl dea pe spate pe manelist © Arhiva

Dani Mocanu nu mai are nevoie de vreo introducere. Artistul este unul dintre cei mai ascultaţi manelişti, melodiile sale ajungând mereu în topuri la scurt timp de la lansare.

Pe lângă partea muzicală la care excelează, artistul a reuşit mereu să ţină prima pagina a tabloidelor. Face el ce face şi ajunge mereu în atenţia presei, dar şi a fanilor.

Dacă unii îi critică muzica sau faptul că în ultima perioadă a pierdut lupta cu kilogramele, sunt şi alţii care ar face orice pentru idolul lor.

De exemplu, recent, artistul s-a lăudat pe pagina sa de Instagram cu ceea ce a făcut un fan de dragul lui.

Artistul a primit o fotografie care l-a lăsat fără cuvinte. Un fan, tocmai din Germania, a reuşit să îl impresioneze pe cel mai dur manelist.

Bărbatul, fan înrăit al manelistului, a decis că este momentul să facă ceva pentru a-şi arăta dragostea şi aprecierea faţă de Dani Mocanu.

Aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi a trecut direct la fapte. Fanul din Germania şi-a tatuat chipul idolului său pe braţ.

Când tatuajul a fost finalizat, bărbatul a vrut ca Dani Mocanu să afle despre isprava sa. Zis şi făcut!

Fotografia cu tatuajul a ajuns şi la manelist, care s-a declarat plăcut surprins. Totuşi, artistul a ţinut să precizeze că tatuajul nu coincide în proporţie de sută la sută cu realitatea.

Chiar şi aşa, Dani Mocanu a vrut să îşi asigure fanul că are toată aprecierea şi iubirea lui pentru acest gest.

Fotografia a adunat mii de like-uri în scurt timp, însă dacă unii au apreciat gestul fanului, alţii nu au fost deloc impresionaţi.

"Copia nu are valoare, Dănutzule. Tu eşti piesă originală", Respect pentru cel care şi-a făcut tatuajul", "O mare prostie! Mai bine îşi tatua soţia sau fiica", sunt doar câteva dintre comentariile internauţiilor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro