Sutele de mii de euro sunt "apă de ploaie" când vine vorba de copiii lui! Laurențiu Reghecampf, cadou extravagant pentru majoratul lui Luca

Sutele de mii de euro sunt "apă de ploaie" când vine vorba de copiii lui! Laurențiu Reghecampf, cadou extravagant pentru majoratul lui Luca © Spynews

Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf, va împlini peste câteva luni vârsta majoratului, iar cunoscutul antrenor nu se uită la bani atunci când vine vorba de cadou. Adolescentul a spus deja ce își dorește, iar părinții îi vor face pe plac. 

Anamaria Prodan a aflat de la Sarah că Luca își dorește o mașină foarte scumpă și da, ea și Laurențiu Reghecampf îi vor face pe plac. 

"Ăsta urmează și ăsta mare... face 18 acum. Am înțeles că ai vorbit cu sor-ta că vrei Bentley", a spus  Anamaria Prodan, într-un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars.

"Mașină. Nu știu încă (n.r. model). O să vorbesc cu tata. (...) A fost idee de la tata (n.r. Bentley)", a reacționat Luca, atunci când a auzit că părinții știu că își dorește o mașină foarte scumpă și sunt de acord să i-o cumpere.

Laurențiu Reghecampf a intervenit în discuție."Să fie sănătoși că au tot ce le trebuie", a reacționat el, apoi a spus că indiferent de mașina pe care o are familia, este a tuturor, adică o pot folosi copiii oricând. În cazul lor fiind vorba de mai multe autoturisme, care mai de care mai scumpe.


facebook whatsapp twitter pinterest