Syda şi-a cerut iubita în căsătorie? Cum a fost dat de gol fostul soţ al Elenei Băsescu / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Syda şi-a cerut iubita în căsătorie! Cum a fost dat de gol fostul soţ al Elenei Băsescu / VIDEO © arhivă

Auziţi şi voi clopote de nuntă? Pentru că răsună tocmai din Marrakech. Dar pentru cine bat oare? Pentru Bogdan Ionescu şi iubita sa Sheila, care se află într-o vacanţă de vis în Maroc.

Cei doi îndrăgostiţi s-au bucurat de peisajele superbe şi s-au cazat la unul dintre cele mai prestigioase hoteluri din lume, unde o singură noapte costă aproximativ 500 de euro. Dar la conturile grase pe care îi au ambii parteneri, nici nu ne mirăm că au vrut să se răsfeţe cu tot ce e mai bun. 

Dar chiar dacă se aflau în vacanţă, Bogdan Ionescu nu a renunţat la obiceiurile sănătoase care îl menţin în formă, aşa că în fiecare dimineaţă milionarul a mers ba la sală, ba a alergat pe străzile superbe ale Marrakech-ului, potrivit Antena Stars.

Iar apoi îşi lua iubita şi se relaxau împreună la piscină. Sheila a atras toate privirile în costumul de baie negru one piece, care îi punea în evidenţă formele voluptoase.

Şampania a fost nelipsită, indiferent de momentul zilei, iar cum s-a lăsat seara, cei doi porumbei au ieşit în oraş, să ia cina la un restaurnt de lux. Însă Bogdan Ionescu nici nu se gândea ce surpriză îl aşteaptă în camera de hotel.

Romantică din fire, Sheila i-a pregătit o surpriză bărbatului iubit, şi l-a aşteptat în camera de hotel cu şampanie, petale de trandafiri şi un tort în formă de inimă, sub care era scris un mesaj care ne-a pus pe gânduri: "Nuntă fericită".

Însă asta nu e tot! Un alt detaliu ne-a atras atenţia, şi anume inelul de pe degetul Sheilei. Oare să fie vorba despre o nuntă secretă? Se întoarce oare Sheila inapoi în ţară ca doamna Ionescu? 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro