Ce spune tatăl Andreei Bălan, despre revenirea trupei Andre: „Nu știu ce piesă vor lansa acum”

+3 click pentru
galerie

Ce spune tatăl Andreei Bălan, despre revenirea trupei Andre © Instagram

Marți, pe 9 iulie, trupa Andre marchează în mod oficial revenirea în lumea muzicală. Andreea Bălan și Andreea Antonescu și-au unit din nou forțele, pentru a scoate o nouă piesă, la 18 ani de la momentul când carierele lor au luat-o în direcții diferite.

Dar ce spune tatăl Andreei Bălan? Săndel Bălan este deținătorul drepturilor de autor pentru hit-urile trupei Andre. Recunoaște că nu știe ce piesă urmează să fie lansată, lămurește legalitatea unor noi cântece și explică cum sau, de fapt, lucrurile cu tatăl Andreei Antonescu.

„Dacă piesele nu erau bune nu rezistau 20 de ani şi nu erau cântate prin restaurante sau nu se făceau tot felul de parodii pe seama lor. Nu ştiu ce piesă vor lansa acum, nu am auzit-o, dar cred că va fi un boom. Nu cred că publicul stă să judece o singură piesă nouă, ei vor să asculte piesele care au făcut istorie cândva. Fanii au crescut, dar tot vor să asculte piesele de atunci şi acelea vor fi cântate. Iar eu pentru ele voi fi plătit.

Sunt convins că va fi un boom revenirea. Am încredere în ce fac ele două şi le urez baftă. Şi aş mai vrea ca publicul să ştie că nu m-am certat niciodată cu tatăl Andreei Antonescu”, a spus Săndel Bălan, pentru Click!

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro