Tatăl Danielei Crudu, noi informații despre starea de sănătate a vedetei. Cum se simte bruneta în aceste momente

Tatăl Danielei Crudu, noi informații despre starea de sănătate a vedetei. Cum se simte bruneta în aceste momente © Instagram

Apar noi informații despre Daniela Crudu, după ce în weekend a fost bătută de iubitul croat. Bruneta se află acum în perioada de recuperare, acasă la părintele său, care a făcut și primele declarații după ce iubitul vedetei a decis să părăsească țara după scandal. 

Nelu Crudu a vorbit, în eclusivitate pentru Star Matinal, despre cum se simte Daniela Crudu în aceste momente și a ținut să lămurească faptul că nu este într-o stare atât de gravă așa cum s-a spus anterior.

"Se simte foarte bine, se vindecă, toate merg spre bine. Totul este spre bine, se dă cu unguente, se regenerează totul. În două zile va fi bine. Sunt ferm convins că a plecat din țară, ăsta e omul. Dacă ea a decis să nu depună plângere, n-a depus, e un ordin de restricție. Totul merge extraordinar de bine, e tânără, se reface.", a declarat tatăl Danielei Crudu, la Star Matinal.  

Daniela Crudu a avut parte de momente de coșmar în acest weekend. Bruneta a fost bătută de iubitul ei, după ce s-au întors din club, și a fost nevoită să alerge desculță prin zăpadă pentru a scăpa de furia bărbatului.

Chiar bruneta a fost cea care a sunat la 112, apoi s-a prezentat la spital pentru îngrijiri medicale, în timp ce iubitul ei părăsea domiciliul în care au locuit împreună. Daniela Crudu a reușit să obțină un ordin de restricție împotriva bărbatului care a acum a decis să părăsească România. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro