VIDEO / Tatăl Denisei Răducu nu vrea să pună piciorul în apartamentul regretatei artiste: "Unde să mă duc, să o văd în fotografii?"

+3 click pentru
galerie

Tatăl Denisei Răducu © captura video

La un an de la moartea prematură a Denisei Răducu, familia artistei nu se poate obișnui cu gândul că nu o va mai vedea niciodată.

Tatăl și sora Denisei Manelista au oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars, în care au povestit cum este viața lor, după trecerea în neființă a Denisei. 

"De multe ori ne gândim că e plecată într-un concert. La ei (nr. mama și tatăl Denisei) vin de fiecare dată când vin în țară. A fost greu să intru în casă, nu-mi vine să cred că ea nu mai e. Singurul lucru care s-a schimbat este faptul că am mai dat din hainele ei de pomană. Avea multe rochii și pantofi.", a sora Denisei Răducu, Adelina.

Citește și: EXCLUSIV / Sora şi tatăl Denisei Răducu, mărturii şoc la 1 an de la moartea artistei! Ce s-a întamplat cu Denisa în ultimele luni de viaţă şi cine profită acum de banii artistei!

Pe de altă parte, tatăl Denisei Răducu, distrus de durere, spune că nu vrea să pună piciorul în apartamentul artistei din București.

"Nu putem să trecem... e prea greu, nu e un lucru pe care poți să-l uiți. cum să dai uitării copilul?Încercăm pe cât posibil să fim în pas cu tot ce se întâmplă. Și acum când vorbesc, gândul este tot la fată. E greu, încercăm să facem tot ce e posibil. Noi avem grijă de lucrurile ei, ne amintim de ea. Nu o să înstrăinăm lucrurile Denisei. Nu mă duc la București(nr. apartamentul Denisei), nu pot, unde să mă duc? Să o văd în fotografii? E greu, greu de tot.", a spus și tatăl Denisei Răducu.  

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro