Tatăl lui George Burcea ține cu Andreea Bălan în scandalul momentului: „Ce bărbat este acela care își părăsește familia?”

+3 click pentru
galerie

Tatăl lui George Burcea ține cu Andreea Bălan în scandalul momentului © Instagram

Nelu Burcea, tatăl lui George Burcea, a făcut declarații surprinzătoare legate de scandalul momentului. În timpul aparentei rupturi dintre fiul său și Andreea Bălan, Nelu Burcea îi ia apărarea artistei și chiar îl acuză pe George, căruia i-a aruncat cuvinte grele.

Coincidență sau nu, zvonurile despre un așa-zis divorț între Andreea Bălan și George Burcea au apărut în momentul când s-a aflat de trecutul șocant al actorului. Nelu Burcea, socrul Andreei Bălan, și-a ucis amanta cu 25 de lovituri de cuțit, iar pentru fapta lui a plătit cu ani grei de pușcărie.

Nelu Burcea ține cu Andreea Bălan

Într-un interviu recent, Nelu Burcea l-a condamnat vehement pe fiul lui și a declarat că ar exista niște adevăruri pe care le va da în vileag cât mai curând.

„Ce bărbat este acela care își părăsește familia? Își lasă soția și copii? El vorbeste despre moralitate? Minciunile exagerate ale acestui actor visător nu vor duce la nimic bun. Sunt pregătit să spun tot”, a declarat Nelu Burcea, potrivit impact.ro.

La începutul zvonurilor despre divorț, se scria că Andreea Bălan a fost cea care a provocat ruptura de soț, după ce a aflat de tatăl criminal al lui George Burcea din presă, și nu de la el. Astăzi, sursele Spynews.ro au aflat că la mijloc ar fi fost, de fapt, drogurile, care l-au și adus pe George în vizorul Poliției, luni noapte. Actorul a fost prins sub influența substanțelor interzise la volan, iar acum a rămas pieton din cauză că a călcat strâmb.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro