Motivul pentru care Tavi Clonda a ajuns cu Victoria la dentist. Chiar el a explicat tot

+3 click pentru
galerie

Motivul pentru care Tavi Clonda a ajuns cu Victoria la dentist. Chiar el a explicat tot © Instagram

Tavi Clonda a ajuns la dentist cu Victoria, fiica lui cea mare. Chiar soțul Gabrielei Cristea a fost cel care a împărtășit vestea, vorbind și despre motivul pentru care a fost nevoit să facă acest lucru.

Și înainte de orice altceva, nu e motiv de panică. Tavi Clonda a dus-o pe micuța Victoria la stomatolog pentru un control de rutină. De fapt, este primul ei control stomatologic, un moment important pentru fata cea mare a lui și a Gabrielei Cristea.

„Azi, Victoria a fost la primul consult stomatogic, iar noi, părinții, am ascultat cu atenție câteva sfaturi despre periajul corect la copii, alimentația corectă plus multe alte lucruri utile”, a transmis Tavi Clonda, pe rețelele de socializare.

Deci, este clar că micuța Victoria este pe drumul cel bun din punct de vedere al sănătății dentale. Cu așa părinți atenți, este clar că este pe mâini bune!

Tavi Clonda a cerut ajutorul fanilor

În urmă cu ceva vreme, Tavi Clonda a avut o problemă reală. Înainte de ziua Gabrielei Cristea, care a împlinit 44 de ani pe 26 octombrie, soțul ei rămăsese în pană de idei. Drept urmare, le-a cerut fanilor ajutorul, pentru a găsi cadoul ideal pentru soția lui.

„Maine este ziua Gabrielei si sunt în panică de idei... mă ajutaţi cu câteva propuneri de cadouri? 🙈🤗👸🏻”, a scris Tavi Clonda. Nu știm dacă a ascultat sau nu propunerile primite, însă cu siguranță Gabriela Cristea a fost încântată de surpriză.

Dacă tot suntem aici, vă reamintim că Gabriela Cristea s-a întors pe micile ecrane și că o puteți vedea de luni până sâmbătă, la „Like a star”, orele 18:45 și 00:00, numai pe Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro