Tavi Clonda a ajuns pe mâna medicului. Ce s-a întâmplat cu soţul Gabrielei Cristea

+3 click pentru
galerie

Tavi Clonda a ajuns pe mâna medicului. Ce s-a întâmplat cu soţul Gabrielei Cristea © Instagram

Tavi Clonda a ajuns pe mâna medicului, iar cel care a dat vestea a fost chiar el. Din fericire, însă, nu este vorba despre nimic grav, iar artistul a ţinut să-şi liniştească fanii.

Tavi Clonda a mers la medic

Tavi Clonda le-a împărtăşit fanilor săi, marţi, că a nu a mai fost la medicul stomatolog de ceva timp, iar acum a venit momentul. Chiar dacă a mers cu teamă, din fericire totul a decurs foarte bine, iar Tavi Clonda a plecat mai mult decât mulţumit din cabinetul medicului stomatolog.

"Dragilor, vă fac o marturisire: e prima oara când ies fericit de la dentist! E prima oară când am încercat tratamentul cu laser şi am simţit diferenţa: este minim invaziv, fără ace, fără freză, fără durere", a scris Tavi Clonda pe Instagram, care este foarte bucuros că a scăpat de toate problemele care nu-i dădeau pace.

Gabriela Cristea, o nouă emisiune la Antena Stars

Emisiunea "Like a star!", prezentată de Gabriela Cristea, le propune telespectatorilor un experiment social media, în care 12 concurenţi (6 fete şi 6 băieţi), ce vor locui împreună în toată această perioadă, vor avea drept scop atragerea unui număr cât mai mare de urmăritori pe o platformă social media. Va fi difuzată  de luni până vineri, în intervalele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbăta, de la 18:45 la 20:45.

Şi pentru că Gabriela Crstea se reîntoarce în faţa fanilor, frumoasa prezentatoare şi soţul ei au anunţat că au nevoie de o bonă pentru fetiţele lor. Într-un mesaj pe reţelele sociale, cei doi au prezentat şi aşteptările pe care le au de la persoana care va avea grijă de copiii lor.

"Căutăm bonă! A venit momentul ca mami şi tati să se întoarcă la serviciu, aşa că avem nevoie de ajutor; căutăm o doamnă tânără şi în putere, curată şi ordonată, dinamică şi răbdatoare, căreia să-i placă să se distreze cu copiii noştri. Programul ar trebui să fie L-V de la 07:00-15:00 si din când în când mai avem nevoie să ne ajute serile şi în week end. Ar trebui să fie cineva din zona Corbeanca sau cât mai aproape. Dacă puteţi să ne ajutaţi aşteptăm să ne scrieţă în privat. Mulţumim", a scris Gabriela Cristea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro