Tavi Clonda, anunț pentru fani! Are un mare motiv de sărbătoare

+3 click pentru
galerie

Tavi Clonda, anunț pentru fani! Are un mare motiv de sărbătoare © Instagram

După ce a devenit tată pentru a doua oară, Tavi Clonda are un nou motiv de sărbătoare! Soțul Gabrielei Cristea le-a dat vestea cea mare fanilor de pe Instagram.

Tavi Clonda și-a anunțat admiratorii că tocmai a ajuns la un prag important: a atins 200 de mii de prieteni pe Instagram. Cu această ocazie, artistul informează că va urma o serie de surprize.

„Va multumesc voua,ne-am facut 200k de prieteni victoriosi pe contul meu de Instagram! 🤗✌🏼😁💜💪🏼 Urmeaza cadoul aniversar pentru voi,o emisiune pe instagram dar si pe pagina mea de facebook, cu invitati surpriza, cu muzica si discutii sincere si fara perdea ,exact asa cum sunt si eu! Va pup si stati aproape pentru prima editie! 🤗✌🏼❤️🎸”, a scris Tavi Clonda.

Gabriela Cristea, despre al treilea copil

Gabriela Cristea a vorbit despre planurile de vacanță în patru, ținând să precizeze și că, surpriză, nu va mai exista un al treilea copil!

„Noi am vrea să facem vacanța asta în doi, dar nu se poate, că din momentul în care am făcut copiii, s-au cam terminat vacanțele în doi. Nouă aseară ne-a venit gândul ăsta, să mergem într-o vacanță. Noi ne-am propus să mergem acum, relativ repede. (...) Și să știți că nu ne întoarcem în trei! Lumea deja mă întreabă când o să fie și al treilea. Nu o să mai fie al treilea!”, a explicat Gabriela Cristea.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro