Telenovelă fără sfârșit pentru Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp. S-au despărțit acum două zile, după care s-au împăcat la loc

+3 click pentru
galerie

Telenovelă fără sfârșit pentru Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp. S-au despărțit acum două zile, după care s-au împăcat la loc © Arhivă

Complicate sunt căile dragostei, mai ales atunci când încercă să revitalizezi o relație care s-a încheiat cât se poate mai prost. Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au divorțat cu scandal. Cu toate acestea, recent s-au decis să își mai dea o șansă, însă lucrurile nu au mers chiar atât de neted și lipsite de griji precum sperau.

De când s-au hotărât cu vor să încerce să își reînvie iubirea, Carmen și Culiță au tot ținut-o într-un lanț aparent nesfârșit, al despărților și al împăcărilor. Surse apropiate celor doi dezvăluie că ultima separare a fost chiar acum două zile și că, acum, sunt din nou împreună: surpriză, surpriză.

Carmen de la Săcliua și Culiță Sterp, despărțire și împăcare

Cei care îi cunosc pe Culiță și Carmen stau ca pe un butoi de publere. Spun că este doar o problemă de timp până se vor certa din nou, însă dau vina pe faptul că programele încărcate îi cam stresează.

„Acum s-au împăcat, suntem curioși cât va dura până se ceartă din nou”, au spus apropiați, pentru wowbiz.ro. „E perioada aceea, de rearanjare a relației, amândoi sunt tensionați din cauza programului încărcat și, normal, apar discuții aprinse, se ceartă, nu vorbesc o zi două, dar se împacă. Culiță o iubește pe Carmen, reciproca e la fel de valabilă, dar sunt încăpățânați și iuți la mânie amândoi.”

Tot aceleași surse au dezvăluit că una dintre marile condiții ale împăcării a venit din partea lui Carmen, care i-a cerut lui Culiță să nu o mai înșele niciodată. El a fost de acord, iar Carmen a rupt relația cu Cosmin Isăilă pentru a se întoarce la fostul ei soț.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro