Teodor de la MPFM a împlinit 29 de ani. Unii dintre cei mai iubiţi foşti concurenţi i-au fost alături

+3 click pentru
galerie

Teodor de la MPFM a împlinit 29 de ani. Unii dintre cei mai iubiţi foşti concurenţi i-au fost alături © Facebook

Teodor de la "Mireasă pentru fiul meu" a împlinit 29 de ani şi a fost sărbătorit cu mare fast de către familia sa. Fostul concurent de la MPFM a petrecut aşa cum obişnuieşte alături de cele mai importante persoane din viaţa sa.

Alături de Teodor de la MPFM au fost şi Cristiana şi Marian, foşti concurenţi la MPFM şi ei. Ionela, soţia sa, i-a făcut şi ea o surpriză nemaipomenită cumpărându-i un tort cu poza lor. Teodor s-a simţit bine alături de prieteni şi de familie, s-a simţit iubit şi apreciat, tocmai de aceea a ţinut să transmită un mesaj emoţionant pe Facebook.

CITEŞTE ŞI: Teo şi Ionela de la MPFM au început anul cu dreptul. Cum s-au fotografiat cei doi

"Astăzi este ziua mea🎉. Încă o zi "cât un an întreg"😁 tot ce îmi doresc este să fiu sănătos, restul vin de la sine!😊💪 Îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tot ceea ce sunt astăzi🙏celor care mi-au fost și îmi sunt alături, familiei, prietenilor, colegilor, dar mai ales soției mele pe care o iubesc enorm!😇❤❣ Mulțumesc tuturor pentru atenția acordată, pentru mesajele frumoase. Vă îmbrățișez cu drag și vă doresc tot binele din lume", a scris Teodor de la MPFM.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro