Gigi Becali urmează să devină bunic pentru prima dată! Teodora Becali este însărcinată!

+3 click pentru
galerie

Gigi Becali urmează să devină bunic pentru prima dată! Teodora Becali este însărcinată! © Spynews.ro

Veste bombă în showbizul românesc. La doar o lună de la nuntă, Teodora Becali, fiica latifundiarului din Pipera, este însărcinată, iar familia urmează să se mărească în doar câteva luni.

Gigi Becali este în culmea fericirii pentru că urmează să devină bunic pentru prima dată. Astfel, potrivit Ciao, Teodora Becali şi soţul ei, Mihai Theodor Mincu, urmează să devină părinţi pentru prima dată vara viitoare. Vestea nu a fost încă confirmată, Teodora aşteptând, cel mai probabil, ca medicul să o asigure că totul decurge bine cu sarcina, iar atunci va putea împărtăşi bucuria cu toată lumea.

Teodora şi Mihai Mincu au avut parte de o lună de miere ca în poveşti. După nunta spectaculoasă, care a fost numită chiar nunta anului, Teodora şi Mihai au plecat departe, departe de România, tocmai în America. După ce au explorat tot ce s-a putut, cei doi au plecat în Bora Bora, acolo unde s-au bucurat de soare, de căldură şi de o relaxare pe cinste.

Gigi Becali a făcut nuntă împărătească fiicei sale

Gigi Becali s-a ocupat foarte mult de buna organizare a nunţii fiicei sale şi şi-a dorit enorm ca Teodora să aibă parte de un eveniment de vis. Şi aşa a şi fost. Toată lumea bună a fost invitată la nunta fetei celei mari a lui Gigi Becali, iar petrecerea a fost una cu fast. De fapt, petrecerile, pentru că au fost fost două. Una după cununia civilă, care a avut loc cu câteva zile înainte de cununia religioasă, iar mai apoi petrecerea propriu-zisă la care s-a dansat până în zori de zi. 

Ba chiar Gigi Becali a fost dispus să ofere nici mai mult, nici mai puţin decât 20.000 de euro unui cuplu pentru a ceda formaţia pe care o aleseseră la nuntă, tocmai pentru ca muzicanţii să facă show la nunta fiicei sale.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro