Cel mai matur cuplu de la „Insula Iubirii” și-a dat arama pe față! Teodora și Eusebiu, schimb de replici acide: „Căpos rămâi”

+3 click pentru
galerie

Cel mai matur cuplu de la „Insula Iubirii” și-a dat arama pe față! Teodora și Eusebiu, schimb de replici acide: „Căpos rămâi” © captură video

Eusebiu și Teodora formează cel mai matur cuplu de la „Insula Iubirii”, sezonul 5. La început s-au dovedit a fi extrem de deschiși și dornici de a vedea toată lumea cât de mult se iubesc și se respectă ei. Cu toate acestea, atmosfera din relația lor s-a schimbat în momentul în care au ajuns în Thailanda. 

Teodora și Eusebiu demonstrează în prima zi de prezență pe insulă că prioritare sunt aparențele și avertizează că nu sunt dispuși să fie onești, chiar dacă au fost avertizați de la început că este necesar să fie sinceri. 

Au vrut să pară cuplul perfect, dar nu le-a ieșit deloc! Ceea ce au vrut să demonstreze Eusebiu și Teodora la „Insula Iubirii”, la casting s-a dovedit a fi un „mic teatru”, după cum chiar Radu Vâlcan a spus. După numai câteva ore petrecute pe resortul de lux din Thailanda, Teodora a dat arama pe față și a început să-și expună nemulțumirile față de relația ei, sub forma unor jigniri pe care i le-a adresat, în mod direct lui Eusebiu, bărbatul alături de care formează un cuplu de 1 an. 

„Eu am așteptări de la tine. Nu mi-e ciudă, exclude acest cuvânt din vocabular. Vreau bine și te învăț și dau sfaturi. Hai să ne concentrăm, să ne străduim puțin. Nu-ți vine în cap pentru că e gol, e plin cu ananas. Teorie, mamă! Scoate-ți din vocabular cuvântul trebuie. Căpos te-am luat, căpos rămâi! Din clipa asta, nu mai ești bărbat în viața mea!” a spus Teodora, după numai câteva ore petrecute alături de Eusebiu, în Thailanda. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro