Tic tac, tic tac. Cum arată Mariana de la MPFM, cu puţin timp înainte să nască. Şi-a păstrat o siluetă de model / GALERIE FOTO

+5 click pentru
galerie

Tic tac, tic tac. Cum arată Mariana de la MPFM, cu puţin timp înainte să nască. Şi-a păstrat o siluetă de model / GALERIE FOTO © Facebook

Mariana şi Grigore, foştii concurenţi de la Mireasă pentru fiul meu, înnumără zilele până când îşi vor strânge copilul la piept. Timpul trece, iar emoţiile sunt uriaşe de la un moment la altul.

Mariana de la MPFM nu s-a îngrăşat mai deloc în timpul sarcinii

Mariana şi Grigore sunt unii dintre cei mai apreciaţi foşti concurenţi de la Mireasă pentru fiul meu. Cei doi au intrat în casa dragostei cu speranţe uriaşe. Nu le-a luat mult până să se cunoască, astfel că au decis să formeze un cuplu. Pe tot parcursul competiţiei, ei au făcut deliciul publicului, mai ales că Grigore nu rata nicio ocazie de a arăta cât de romatic este.

Dragostea lor a fost una adevărată, astfel că au decis să se căsătorească, iar acum urmează să devină părinţi pentru prima dată. Cei doi vor avea o fetiţă şi sunt nerăbdători să o cunoască. Timpul se scurge, iar emoţiile sunt incredibile. Grigore şi-a ţinut prietenii virtuali la curent cu tot ceea ce se înâmplă cu soţia sa pe tot parcursul sarcinii. Ba chiar a ţinut să-şi informeze fanii că este un viitor tată model, astfel că şi-a însoţit soţia şi la diferite cursuri dedicate viitorilor părinţi.

De asemenea, nu putem să nu observăm că deşi mai are puţin şi naşte, Mariana de la MPFM nu s-a îngrăşat foarte mult şi arată bine bine. Mariana de la MPFM a fost mereu o femeie cu o siluetă remarcabilă, astfel că a ţinut să aibă mare grijă de ea şi în această perioadă.

Mariana şi Grigore vor deveni părinţi de fetiţă

"Voi fi tătic de fetiță.
Suntem foarte fericiți. Eu m-am văzut mereu tată de fată și iată că Dumnezeu a făcut cum a știut el mai bine. Mult a fost, puțin a mai rămas și ne vom cunoaște bebelușa"
, a scris Grigore pe reţelele de socializare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro