Chinurile fostului iubit al Denisei Răducu! Cum a ajuns să facă 14 intervenții, în doar 6 luni: „Mă durea foarte rău”

Chinurile fostului iubit al Denisei Răducu! Cum a ajuns să facă 14 intervenții, în doar 6 luni: „Mă durea foarte rău” © Agenția VIP

Clipe grele pentru fostul iubit al Denisei Răducu. Ticy, căci despre el este vorba, a trecut prin nu mai puțin de 14 intervenții medicale, în ultimele 6 luni. Motivul? Despre asta a vorbit chiar el, la TV.

Ticy a povestit că a trecut printr-o perioadă deloc plăcută. Stilul de viață haotic și bulversant i-a dat regimul alimentar peste cap, ducând astfel la o problemă de sănătate despre care nu foarte mulți oameni vorbesc deschis: hemoroizi.

Ticy, probleme de sănătate și numeroase intervenții

Artistul este convins că de vină pentru problemele sale este dieta. Timp de mai bine de un deceniu, timpul îndelungat petrecut la studio i-a conturat un regim alimentar bazat, în mare parte, pe mâncare de tip fast food. Așa se face că, chinuit de dureri, s-a dus la doctor, numai ca să afle că se lupta cu un caz serios de hemoroizi.

„Eu stând foarte mult în studio, nu apucam să mănânc mâncare caldă. Doar fast food. Și zece ani de zile am ținut-o așa. Am avut niște probleme cu colonul și n-am mai rezistat și m-am dus la doctor. Și aveam hemoroizi de ultimul grad. Adică, ce aveam eu trebuia să aibă un om de 85 de ani. Și atunci m-am speriat foarte tare. Nu mai puteam să mă duc la toaletă, mă durea foarte rău. Nu-ți imaginezi durerile. Și sângerări. Când te duceai la toaletă, ziceai că te taie cineva. Am fost la doctor și au urmat 14 intervenții. Mai am încă două și urmează ultima operație”, a declarat Ticy, la „Agenția VIP”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro