Drama neștiută a unui celebru manelist de la noi, fost iubit al Denisei Răducu. A crescut la casa de copii, iar tatăl său cerșește în gară

+3 click pentru
galerie

Drama neștiută a unui celebru manelist de la noi. A crescut la casa de copii, iar tatăl său cerșește în gară © arhivă

Este unul dintre cei mai iubiți maneliști de la noi, dar deși se bucură de succes în industria muzicală, nu a avut o viață prea liniștită și nici fericită. 

Un cunoscut manelist de la noi a trecut prin momente cumplite. Copilăria i-a fost marcată de neajunsuri, a avut probleme mari, dar a reușit să se ridice. Ticy, căci despre el este vorba, a mărturisit cu durere în suflet totul despre lucrurile care i-au schimbat viața pentru totdeauna. 

Ticy a povestit la Antena Stars, în urmă cu ceva timp că a crescut la casa de copii, după ce a fost martorul unor scandaluri-monstru între mama și tatăl lui. Mai mult, totul este cu atât mai dureros cu cât tatăl artistului a ajuns să cerșească într-o gară uitată de lume. 

"Am fost reținut, nu simțeam momentul să vorbesc. Nu mi-era frică, nu eram eu pregătit. E un subiect prea delicat și nu puteam să vorbesc” a spus Ticy, în platoul lui Cristi Brancu.

Mai mult, artistul susține că în ciuda faptului că și-a trăit copilăria la casa de copii, acolo nu i-a lipsit nimic altceva în afară de grija părinților. 

„Să spunem că a fost o copilărie fericită (n.r.: faptul că a locuit la casa de copii), dacă eram acasă, nu mai era o copilărie fericită. Ai mei s-au despărțit, s-au certat, s-au bătut. Aveam șapte ani, cea mai multă bătaie eu o luam” a mărturisit Ticy, la emisiunea „Agenția VIP”, acum ceva timp. 

Mai mult, manelistul a mai spus că și el era victima bătăilor, pe care le primea de la tatăl său. „Da, de la tata luam bătaie. Fratele meu mai mare, dacă nu se mai înțelegeau și s-au despărțit, m-a luat la o fundație de copii. adică, nu am fost pe străzi. A fost o viață bună, aveam vacanțe, mâncare bună. Da, mi-au lipsit părinții. (...). Acum ținem legătura, vorbim. (...)", a mai povestit Ticy  în cadrul emisiunii "Agenţia VIP" de la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro