Tily Niculae, dezamăgită de vacanţa de pe litoralul românesc. "Preţuri mari, aglomerat, mizerie pe plajă. Haos"

+3 click pentru
galerie

Tily Niculae, dezamăgită de vacanţa de pe litoralul românesc. "Preţuri mari, aglomerat, mizerie pe plajă. Haos" © Foto: Instagram

Tily Niculae a decis să petreacă câteva zile pe litoralul românesc, însă a fost foarte dezamăgită de ceea ce a găsit acolo şi spune că nu crede că va mai călca prea curând la mare.

Tily Niculae, care a călătorit de-a lungul timpului în foarte multe locuri, nu a fost deloc încântată de serviciile şi de tot ceea ce a găsit la mare, aceasta împărtăşind totul cu fanii săi pe reţelele sociale. Chiar dacă nu i-a plăcut nimic, actriţa spune că are prieteni care au fost mulţumiţi mereu şi nu trece un an să nu vină pe litoralul românesc, astfel că totul ţine, de fapt, de gusturi şi de fiecare în parte.

"Pentru mine, nici la anul şi nici în 10 ani nu mai am ce căuta pe litoralul nostru. Preţuri mari, aglomerat, mizerie pe plajă. Haos. Păcat de ţară. Păat de natură. Nu preţuim, nu avem respect. Însă, am prieteni care s-au simţit super bine, este adevărat că au copii mai mici, şi revin în fiecare an. Deci, exact cum am învăţat în Bali, este fix despre percepţia fiecăruia. Dacă te simţi bine asta este to ceea ce contează", a scris Tily Niculae pe Instagram.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro