Tily Niculae nu a renunţat la călătorii până în ultima luna de sarcină. Prin ce peripeţii a trecut vedeta

Tily Niculaie nu a renunţat la călătorii până în ultima luna de sarcină © Arhiva

Tily Niculae este însărcinată pentru a doua oară. Vedeta mai are puţin şi naşte, însă, deşi o sarcină este un miracol pentru orice femeie, actriţa a trăit şi momente grele.

Tily Niculae este o femeie împlinită. Are o familie de excepţie, iar în curând va apărea în casa lor şi cel de-al patrulea membru.

Vedeta s-a bucurat din plin de perioada sarcinii, ba chiar, nu s-a abţinut de la nimic, nici chiar de la plăcerea de a călători. Tily a declarat într-un interviu pentru Antena Stars că a călătorit până în ultima lună de sarcină, fără a avea probleme.

"Am plecat în foarte multe locuri. În Franţa am plecat la 10 săptămâni, apoi la 14 săptămâni eram în Italia, botezam un copil, apoi la 25 de săptămâni eram în Dubai, apoi la 27 de săptămâni am plecat în Italia, în vacanţa de familie", a spus Tily Niculae.

Vedeta a recunoscut că deşi a fost în multe vacanţe, nu s-a putut bucura chiar de absolut tot. De exemplu, vedeta nu a putut schia, deşi este sportul ei preferat.

Cât despre problemele întâmpinate în vacanţe, actriţa a spus că temperaturile ridicate din Dubai i-au dat mari bătăi de cap.

"În Dubai mi-a fost foarte greu. La noi erau 10 grade şi acolo m-a izbit căldura aia", a mai povestit Tily.

Se pare că cel responsabil de vacanţele dese în care pleacă este chiar soţul vedetei. Actriţa spune că este "obligată" să îşi urmeze soţul, chiar dacă merg în aceleaşi destinaţii.

"Mi-a luat zece ani să scap de Grecia. Deşi este o destinaţie perfectă pentru cei familişti sau pentru cupluri", a mai spus actriţa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro