Tily Niculae a ajuns de urgenţă la spital cu fetiţa sa. Actriţa este disperată. "Am zis că mor"

+3 click pentru
galerie

Tily Niculae a ajuns de urgenţă la spital cu fetiţa sa. Actriţa este disperată. "Am zis că mor" © Instagram

Noapte grea pentru Tily Niculae. Îndrăgita actriţă a ajuns de urgenţă cu fetiţa ei la spital. Micuţa a făcut febră, iar mama ei a decis să nu stea o clipă pe gânduri şi să meragă la medic.

Tily Niculae este o mamă grijulie şi îşi iubeşte copilul nespus. Frumoasa vedetă este în stare de orice pentru micuţa ei, iar atunci când fetiţa este bine şi ea este bine. Nu au stat, însă, aşa lucrurile şi vineri seara. Iniţial, Sofia a dat semne de temperatura ridicată.

Tily Niculae a încercat să o facă să-i scadă temperatura cu metode specifice, însă niciuna nu a dat roade. După ce a văzut că situaţia este cu adevărat alarmantă, Tily Niculae nu a mai stat o clipă pe gânduri şi a fugit la medic. Diagnosticul a fost unul care a speriat-o pe tânăra mămică: streptococ.

Micuţa a fost consultată de medic şi i-a fost recomandat un tratament specific, astfel că lucrurile vor intra în normal. Chiar şi aşa, noaptea a fost una dificilă pentru Tily Niculae, aşa cum chiar ea spunea vineri seara, ţinând cont de grija pe care o are pentru fetiţa ei.

În plus, vedeta a tras un semanl de alarmă şi le-a rugat pe toate mămicile care întâmpină astfel de probleme să nu dea antibiotice copiilor după ureche pentru că este posibil ca problema să fie de fapt alta, aşa cum a fost şi în cazul fiicei sale.

"Nu staţi dacă cei mici au mai mult de 39 febră şi nu cedează la antitermice. Nu daţi antibiotice fără acordul medicului şi fără analize. Am venit de la spital: streptococ. 39,6. Când am văzut termometrul am zis că mor. Sunt nedormită de 14 ore şi distracţia nu s-a încheiat. Dar instinctul de mamă este cel mai bun. Măcar ştim care-i treaba, a intrat pe tratament şi sper ca măcar ea să aibă o noapte liniştită", a scris Tily Niculae, vineri seara, pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro