VIDEO / Tina Turner de România, mai sinceră ca niciodată! "Am suflet de moldoveancă"

VIDEO / Tina Turner de România, mai sinceră ca niciodată! "Am suflet de moldoveancă" © captură video

Toată lumea o cunoaşte pe Julie Mayaya, fiind una dintre cele mai bune voci de la noi din ţară. Invitată în platoul emisiunii "Răi da' buni", Tina Turner de România a vorbit despre familie, planurile de viitor, dar şi motivul pentru care a ales să se asemene atât de mult cu artista internaţională!

Julie Mayaya a devenit cunoscută după ce a participat la un talent show, pe care l-a şi câştigat de altfel. În adolescență, a cântat la nunți și la petreceri, fără să facă, însă, studii muzicale. Acum, este un nume consacrat în industria muzicală şi se bucură de tot mai multe evenimente.

Mulatra a fost invitată în cadrul emisiunii "Răi da' buni", unde a adus în discuţie planurile de viitor legate de muzică, dar şi câteva lucruri despre familia ei.

Se declară cea mai mare fană a Tinei Turner. Julie a ascultat-o foarte mult pe artista internaţională, împrumutându-i în acest fel atât accentul, cât şi câteva inflexiuni ale vocei.Cât despre energie, ce să mai vorbim. I se potriveşte de minune denumirea de "Tina Turner a României"!

"O iubesc foarte mult pe Tina Turner. Cumva, cred că faptul că am ascultat-o foarte mult.. îmi place şi am împrumutat voluntar sau mai puţin voluntar din stilul ei de a cânta şi din energia ei. Dacă te uiţi la concertele ei, ai să vezi pe faţa ei o bucurie imensă şi o energie extraordinară, prin toţi porii, prin toată lumea din jurul ei​", a declarat ea. 

Este o prezenţă simplă, dar totuşi aparte. Îşi doreşte ca vocea ei să fie auzită peste tot în ţară şi a progamat mai multe concerte, replică a celor pe care le susţine Tina Turner în străinătate. Artista le-a pregătit fanilor un repertoriu cu peste 30 de piese. 

"Noi încercăm să replicăm concertele Tinei Turner pe cât de mult posibil. Aş vrea să ajung în toată ţara. Piesele Tinei sunt extraordinar de faine şi nu ai cum să stai pe loc când le auzi.", a continuat ea. 

Julie se potriveşte de minune zicalei "aparenţele înşeală". Cu toate că este de culoare închisă la piele şi cu părul afro, artista este pe jumătate româncă, ba chiar, moldoveancă. Tatăl vedetei este din Congo, iar mama este româncă. 

"Tata e din Congo, mama e româncă. Sufletul meu este mare, iubitor şi plin de dragoste. M-am născut şi am crescut în Iaşi. Sunt moldoveancă, iar de vreo 16 ani stau în Bucureşti, dar am suflet de moldoveancă.", a completat Julie, pentru emisiunea "Răi da buni". 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro