Tinu Vidaicu, de urgență pe mâinile medicilor! Ce a pățit soțul Roxanei Ionescu

Tinu Vidaicu, de urgență pe mâinile medicilor! Ce a pățit iubitul Roxanei Ionescu © Instagram

Soțul Roxanei Ionescu a ajuns la spital, fiind supus unei intervenții chirurgicale la genunghi. Tinu Vidaicu a încercat să ofere și o notă umoristică situației neplăcute și chiar a făcut câteva glume pe marginea acestui subiect.

Tinu Vidaicu a postat o fotografie în timp ce afla pe patul de spital, după operația de la genunghi. Alături de el se afla și Roxana Ionescu, care a încercat să îl mai scoată din stare și i-a adus sushi, un mic răsfăț care cu siguranță i-a adus o stare de bine. Intervenția la genunchi a avut loc în urmă cu o săptămână, iar acum soțul vedetei a intrat deja în perioada de recuperare. Prilej cu care a postat câteva InstaStory-uri, în care a comparat piciorul operat cu o "moștenire", de care va scăpa foarte repede, pentru că este o fire mai cheltuitoare. 

"Acum o săptămână am moștenit o avere colosală și din acel moment trăiesc pe picior mare. Partea bună este că sunt un mare risipitor și mă voi scăpa repede ea și îmi voi reveni cât ai clipi. Dar când îmi voi reveni n-aș vrea să vă prind pe picior greșit.", a transmis Tinu Vidaicu, pe Instagram.  

Roxana Ionescu a pierdut o sarcină

În urmă cu câteva luni, Tinu Vidaicu anunța cu tristețe că sarcina Roxanei Ionescu s-a oprit din evoluție. A fost un moment de cumpănă pentru cei doi, însă cu răbdare și foarte multă înțelegere au reușit să treacă peste, iar acum relația lor este mai sudată decât oricând. 

"Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcat,e am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient. Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă", a explicat Tinu Vidaicu.


facebook whatsapp twitter pinterest