FOTO / Tocmai a împlinit 30 de ani şi radiază de fericire. Ce mai face Oana, cea care a încălcat regula 25 de la MPFM

+5 click pentru
galerie

Oana şi Laur de la MPFM, pe vremea când formau un cuplu © Facebook

Oana este una dintre cele mai controversate foste concurente de la "Mireasă pentru fiul meu" şi spunem controversate pentru că ea a încălcat regula 25 a competiţiei, regulă ce interzicea relaţiile intime în casă.

Oana a format un cuplu cu Viorel şi cu Laur, iar cu cel din urmă şi-a dat chiar frâu liber sentimentelor, fără nicio reţinere faţă de camerele de supraveghere. Au trecut mulţi ani de atunci, iar Oana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", îşi vede liniştită de viaţă. Este fericită, împlinită şi îşi găseşte de fiecare dată împlinirea în braţele oamenilor dragi.

CITEŞTE ŞI: FOTO / Oana, fosta iubită a lui Laur de la "Mireasă pentru fiul meu", întâlnire de gradul zero cu un fost concurent

Oana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", nu s-a afişat public cu niciun bărbat, aşa că nu ştim dacă într-adevăr nu are nicio relaţie sau doar îşi ţine iubitul ascuns. În rest, Oana se bucură de orice moment alături de familie şi de prieteni. Oana se dedică foarte mult şi carierei, ea lucrând la o renumită instituţie de stat din Bucureşti.

Oana, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a împlinit recent 30 de ani şi şi-a petrecut ziua de naştere la mare. Din comportamentul şi din reacţiile ei ne dăm seama că este o persoană fericită, împlinită şi care se bucură în fiecare zi de viaţă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro