Tolea Ciumac nu mai arată așa cum îl știi! Cu barbă și albit tot, a îmbătrânit enorm / FOTO

+4 click pentru
galerie

Tolea Ciumac nu mai arată așa cum îl știi! Cu barbă și albit tot, a îmbătrânit enorm © Arhivă

Făcea furori la emisiuni TV, însă vremurile de glorie ale lui Tolea Ciumac au cam apus. A fost nevoit să se retragă din lupte, în urma unei accidentări, iar acum se concentrează pe viața de familie. Fizic, însă, s-a schimbat foarte mult, iar sportivul este în prezent albit și îmbătrânit.

Tolea Ciumac a trecut prin momente destul de grele în viața lui. A fost nevoit să se retragă, la un moment dat, din lupte din cauza unei accidentări foarte serioase. Este în continuare urmărit de relația plină de scântei cu la fel de celebra Magda Ciumac. Chiar a fost judecat într-un dosar controversat care aproape l-a costat cariera. În alte cuvinte, nu-i de mirare că parcă a îmbătrânit peste noapte!

Cum arată Tolea Ciumac acum

Acum în vârstă de 46 de ani, Tolea Ciumac trăiește o viață în mare parte liniștită. Pe rețelele de socializare, postează din când în când fotografii, fie din timpul diverselor activități sportive, fie alături de soția lui, Alina, care i-a adus din nou fericire în viață.

Însă, anii l-au schimbat pe fostul sportiv, care acum are barbă, este albit și chiar mare ceva mai în vârstă decât anii pe care chiar îi are.

Tolea Ciumac, o mică vedetă

Chiar și așa, ofertele i-au tot bătut la ușă lui Tolea, care este foarte căutat pentru filme și reclame. A apărut chiar și în diverse producții de la Hollywood, acolo unde a dat nas în nas cu actori precum Steven Seagal sau Demi Moore.

În 2019, a fost arestat preventiv după ce a fost judecat într-un dosar de trafic cu țigări de contrabandă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro