Top 5 manelişti care s-au schimbat radical de-a lungul anilor. Nicoleta Guţă a slăbit peste 55 de kilograme

+6 click pentru
galerie

Nicoleta Guţă © captura foto youtube

Mulţi manelişti de la noi s-au schimbat drastic în ultimii ani. Au slăbit peste măsură, au îmbătrânit sau chiar s-au maturizat. Dacă te întrebi cum arătau Nicolae Guţă, Laura Vass sau Ionuţ Cercel cu ani în urmă priveşte pozele de mai jos.

Nicolae Guţă

Nicolae Guţă, pe numele său real Nicolae Linguraru, este unul dintre veteranii manelelor. El a avut multe trasformări de-a lungul anilor. A renunţat la mustaţa care l-a consacrat şi a slabit enorm. 

Ionuţ Cercel

Ionuţ Cercel a cunoscut succesul în 2008, cu meldoia "Made in Romania", la frageda vârstă de doar 12 ani. Ionuţ nu mai este copilaşul de acum 10 ani, ci a devenit un bărbat în toată firea. 

Laura Vass

Dacă în prima poză Laura Vass avea 15 ani, în cea de-a doua are 29 de ani. Cântăreaţa s-a schimbat mult, dovadă şi pozele de mai jos. Ea a renunţat la părul blond pentru un şaten şi în ultimii ani ba a slăbit radical, ba s-a îngrăşat la loc. Ce ştim sigur este că a avut o ascendeţă uimitoare în lumea muzicii.

Nicoleta Guţă

Nicoleta Guţă a avut parte de o schimbare dramatică în anii ce au trecut. Fata lui Nicolae Guţă a slăbit 55 de kilograme după ce a suferit o intervenţie la nivelul stomacului.

Sorin Copilul de Aur

"Copilul de Aur" , pe numele lui real Sorin-Cristian Alecu, are 28 de ani acum. Pe vremea când avea 14 ani rupea topurile de manele împreună cu Laura Vass cu melodia "Cine e inima mea". În anii ce au trecut şi-a păstrat trăsăturile, dar a cam pus câteva kilograme în plus.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro